Bumba caută revanşa în Concordia – Dinamo. “Am rămas cu un gust amar!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
07/02/2018, 11:15
Bumba caută revanşa în Concordia – Dinamo. “Am rămas cu un gust amar!”

Atacantul formaţiei Concordia Chiajna, Claudiu Bumba, va evolua contra celor de la FC Dinamo Bucureşti luni, 12 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar acesta susţine că regretă că s-a despărţit de gruparea din “Ştefan cel Mare”.

Claudiu Bumba a înscris deja o dată împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, atunci când Concordia s-a impus cu scorul de 3-1 în “Ştefan cel Mare”, în septembrie 2017. Atacantul în vârstă de 24 de ani susţine că decizia de a se despărţi de Dinamo nu a fost luată numai de el, ci şi de alte persoane.

Ce zice Bumba despre Dinamo

“Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am rămas cu un gust amar după toată situaţia. Îmi pare rău şi pentru fani, pentru că sunt cei mai buni din ţară. Poate că a fost şi vina mea, dar şi a altor persoane”, a spus Bumba.

Cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro, Claudiu Bumba a jucat în 14 meciuri pentru Dinamo Bucureşti, a înscris 2 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă. S-a despărţit de trupa “câinilor” în luna august 2017, după ce Cosmin Contra i-a transmis că nu se va baza pe serviciile lui.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.