Bumba caută revanşa în Concordia - Dinamo. "Am rămas cu un gust amar!"

Claudiu Bumba, Concordia Chiajna, Dinamo, Liga 1 Betano

FC Dinamo Bucureşti a renunţat la Claudiu Bumba, iar fotbalistul caută să-şi ia revanşa.

Atacantul formaţiei Concordia Chiajna, Claudiu Bumba, va evolua contra celor de la FC Dinamo Bucureşti luni, 12 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar acesta susţine că regretă că s-a despărţit de gruparea din "Ştefan cel Mare".

Claudiu Bumba a înscris deja o dată împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, atunci când Concordia s-a impus cu scorul de 3-1 în "Ştefan cel Mare", în septembrie 2017. Atacantul în vârstă de 24 de ani susţine că decizia de a se despărţi de Dinamo nu a fost luată numai de el, ci şi de alte persoane.

Ce zice Bumba despre Dinamo

"Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am rămas cu un gust amar după toată situaţia. Îmi pare rău şi pentru fani, pentru că sunt cei mai buni din ţară. Poate că a fost şi vina mea, dar şi a altor persoane", a spus Bumba.

Cotat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro, Claudiu Bumba a jucat în 14 meciuri pentru Dinamo Bucureşti, a înscris 2 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă. S-a despărţit de trupa "câinilor" în luna august 2017, după ce Cosmin Contra i-a transmis că nu se va baza pe serviciile lui.