Fotbal international

Video. De ce i-a confiscat poliţia maşina fostului portar al naţionalei Germaniei

Incredibilă păţanie pentru fostul portar al naţionalei Germaniei şi al lui Werder Bremen, Tim Wiese. Vezi de ce i-a confiscat politia un superautomobil.
21.12.2017 | 21:40
Video De ce ia confiscat politia masina fostului portar al nationalei Germaniei
ADVERTISEMENT

Tim Wiese a fost ani buni portarul titular al echipei Werder Bremen şi a prins inclusiv şase meciuri în echipa naţională a Germaniei, cu care a participat la turneul final al CM 2010 şi la Euro 2012, ce-i drept fără a juca prea mult. În 2014, la vârsta de 34 de ani, s-a retras din fotbal, după ce în ultimii doi ani prinsese doar zece meciuri între buturile lui Hoffenheim.

În prezent Wiese şi-a descoperit o altă pasiune, respectiv luptele. El a decis să îmbrăţişeze această carieră şi participă la competiţii sub nick-name-ul The Machine. Wiese spune că acolo în ring adrenalina este la maxim şi nu se poate compara cu fotbalul, care este un sport de echipă şi în care există şi momente de odihnă.

ADVERTISEMENT

A jucat doar la trei cluburi din Bundesliga

Recent, Wiese, care în cariera sa a jucat doar la trei cluburi în Bundesliga, Kaiserslautern, Bremen şi Hoffenheim, a fost protagonistul unui eveniment neplăcut. El posedă un automobil Lamborghini Aventador de mare turaţie. Maşina i-a fost însă confiscată de poliţia din Hamburg, ca urmare a faptului că face un zgomot infernal. Poliţiştii au măsurat gradul decibelilor, care sunt în limite normale la 88, dar bolidul lui Wiese trece mult peste, cu 139 decibeli.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pentru a-şi primi automobilul înapoi fostul portar va trebui să plătească o amendă usturătoare şi să demonteze aparatul care amplifică zgomotul declanşat de evacuarea maşinii. Wiese nu a făcut nici un comentariu, pledând pentru postura de vinovat, care a promis că va rezolva în cel mai scurt timp problema.

ADVERTISEMENT