Bayern, campioana Germaniei a 6-a oară la rând! S-a distrat cu Augsburg

VIDEO
Tibi Demeter   
in Cele mai citite
07/04/2018, 14:46
Bayern, campioana Germaniei a 6-a oară la rând! S-a distrat cu Augsburg

UPDATE: ora 18:20. Al 28-lea titlu din istoria lui Bayern Munchen şi al şaselea consecutiv au devenit realitate sâmbătă, în urma succesului bavarezilor cu 4-1 pe terenul lui Augsburg. Bayern este prima echipă care câştigă titlul dintre campionatele tari ale Europei şi o face de o manieră care nu lasă loc de discuţii, cu un avans de 20 de puncte faţă de locul secund, Schalke 04. Augsburg a marcat prima prin autogolul lui Sule, dar apoi, rând pe rând Tolisso, Rodriguez, Robben şi Wagner au stabilit scorul final, 4-1 pentru Bayern!

Bayern Munchen îşi poate asigura şi din punct de vedere matematic titlul cu numărul 27 din istorie şi al şaselea consecutiv în cazul unei victorii pe terenul celor de la Augsburg, într-o partidă care se va disputa sâmbătă de la ora 16:30.

Schalke, ocupanta locului secund în Bundesliga, are şase victorii consecutive în Bundesliga şi are şansa unui nou succes pe terenul celor de la Hamburg. Cele două formaţii se vor duela tot sâmbătă, de la ora 19:30, în ultimul meci al zilei.

Bundesliga etapa 29 LIVE VIDEO Augsburg – Bayern Munchen, Hamburg – Schalke

Bundesliga etapa 29 LIVE VIDEO Augsburg – Bayern Munchen, Hamburg – Schalke. RB Leipzig şi Bayern Leverkusen se vor duela într-un meci pentru locul al patrulea, ultimul care duce în Liga Campionilor. Cele două formaţii sunt despărţite de doar un punct în clasament şi se vor întâlni luni, de la 21:45.

Închide ×