Fotbal international

Bundesliga live video. Zi spectaculoasă în campionatul Germaniei. Toate rezultatele

16.09.2018 | 20:59
Bundesliga live video Zi spectaculoasa in campionatul Germaniei Toate rezultatele
ADVERTISEMENT

Etapa a 3-a din Bundesliga a fost una deosebit de spectaculoasă, în care s-au marcat nu mai puțin de 32 de goluri. Freiburg și Stuttgart au făcut spectacol în ultimul meci al rundei, încheind confruntarea directă cu scorul de 3-3. Dortmund și Bayern au reușit victorii similare, scor 3-1 cu Eintracht, respectiv Leverkusen.


Bundesliga live stream la TV Online. Vezi etapa a 3-a din Germania la Digi Sport

Fanatik.ro te va ține informat pe toată perioada weekend-ului cu ce se întâmplă în etapa cu numarul 3 în Bundesliga. Cele mai interesante partide vor fi Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt, Bayern Munchen -.Bayer Leverkusen, RB Leipzig – Hannover şi Borussia Monchengladbach – Schalke 04. De luat în calcul pentru cei care vor dori să investească un ban în weekend la pariuri, că din Germania Bayern Munchen, Schalke 04, Borussia Dortmund şi Hoffenheim vor debuta săptămâna viitoare în grupele Champions League, în timp ce RB Leipzig, Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen vor avea joi meciuri în Europa League, ambele competiţii promiţând premii tentante. Aceste meciuri din cadrul etapei a 3-a vor putea fi urmărite live la Digi Sport. Toate golurile, fazele importante vor fi şi pe fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Bundesliga etapa a 3-a  – Program, rezultate şi scoruri în Germania

Vineri, 14 septembrie
Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 3-1 VIDEO AICI
Sâmbătă, 15 septembrie ACUM
Bayern Munchen – Bayer Leverkusen 3-1 VIDEO AICI
RB Leipzig – Hannover 1-1 VIDEO AICI
Mainz – Augsburg 2-1 VIDEO AICI
Wolfsburg – Hertha 2-2  VIDEO AICI
Fortuna Dusseldorf – Hoffenheim 2-2 VIDEO AICI
Borussia Monchengladbach – Schalke 04 2-1 VIDEO AICI
Duminică, 16 septembrie
Werder Bremen – Nurnberg 1-1 VIDEO AICI
Freiburg – Stuttgart 3-3 VIDEO AICI

Clasament Germania

Din acest sezon au avut loc primele două runde, astfel încât fiecare echipă are câte un meci pe teren propriu şi un altul în deplasare. După 180 de minute trei echipe au punctaj maxim: campioana şi marea favorită la titlu Bayern Munchen, Wolfsburg şi Hertha Berlin. La polul opus, pe ultimele patru poziţii figurează echipele fără nici un punct: Schalke 04, Freiburg, Leverkusen şi Stuttgart. Dintre noile promovate atât Nunrberg cât şi Fortuna Dusseldorf au câte un punct, în timp ce Wolfsburg, care a câştigat barajul de rămânere în Bundesliga cu Holstein Kiel, are acum punctaj maxim. Vezi aici, în timp real, clasamentul din Bundesliga, actualizat în timp real.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt live online pe Digi Sport 2, vineri, ora 21:30

Meciul inaugural al etapei a 3-a din Bundesliga are loc vineri, 14 septembrie, ora 21:30 între Borussia Dortmund şi Eintracht Frankfurt. Două echipe care vor avea treabă diferită săptămâna viitoare în cupele europene (Dortmund în Champions League, Frankfurt în Europa League) se vor afla faţă în faţă pe stadionul Signal Iduna Park. Se anunţă un meci echilibrat, Eintracht având un joc închis, ermetic, deranjant pentru formaţiile care vor să joace un fotbal deschis.

Gazdele apar favorite certe la casele de pariuri prin prisma cotelor la pariuri acordate de agenţii: 1,45 victorie Borussia, 4,60 egal, 7,60 succes Eintracht. Însă sunt cote care se bazează strict pe nişte statistici, ori Frankfurt este o echipă mult mai dificilă decât acest 1,45 în favoarea galben-negrilor din Dortmund. În campionatul trecut Borussia a terminat pe locul 4, cu 55 de puncte şi a prins loc de Champions League, pentru că a avut la golaveraj un gol mai mult decât Leverkusen, urmăritoarea sa. Acasă Borussia a avut 9 victorii, 4 egaluri şi 4 eşecuri, golaveraj 40-21. Eintracht a încheiat pe poziţia a 8-a, cu 49 de puncte, dar produs surpriza în finala Cupei Germaniei, 3-1 cu Bayern şi de aceea joacă în Europa League. Afară a avut bilanţ echilibrat: 6 victorii, 4 egaluri, 8 eşecuri, golaveraj 19-26. Vezi meciul LIVE STREAM

ADVERTISEMENT
Bundesliga live video etapa a 3-a. La Dortmund vine Eintracht Frankfurt, care nu a mai luat aici punct din 2010. Imagine din ultimul meci, 3-1 pentru gazde
Bundesliga live video etapa a 3-a. La Dortmund vine Eintracht Frankfurt, care nu a mai luat aici punct din 2010

La meciuri directe la Dortmund situaţia se prezintă astfel, fiind un meci cu istoric lung. Din 46 de meciuri Borussia a câştigat 33, 6 au fost egal şi de 7 ori s-a impus Eintracht. Golaveraj 109-41. Din 2010 până acum am înregstrat numai succese ale gazdelor, 3-2 anul trecut. În 2010 a învins Frankfurt cu 3-2. Dacă Borussia are doar trei absenţi, toţi cu probleme musculare (Guereiro, Toprak şi Pulisic), Frankfurt e cu infirmieria plină (Wiedwald, Zimmermann, Beyreuther, Chandler, Knothe, Salcedo, Tawatha, Willems, Cetin, Hauser, Mbouhom, Paciencia şi Rebic), în total 13 jucători out, dintre care 6 titulari!

 Bayern Munchen – Bayer Leverkusen live, sâmbătă, ora 16:30 

Campioana Bayern Munchen are parte de un examen mai tare înainte de debutul în Champions League. Pe Allianz Arena din capitala Bavariei se prezintă “farmaciştii” de la Bayer Leverkusen, echipă care şi ea merge în Europa League. Meciul nu se ştie dacă va fi televizat de către Digi Sport 2, ca urmare a faptului că sâmbătă, de la ora 15:00 se va juca meciul de dublu din cadrul Cupa Davis, dintre România şi Polonia.

ADVERTISEMENT

Deşi e un meci de tradiţie la această oră Bayern pare a fi mult prea tare pentru “aspirinele” din Leverkusen, care, în mod normal, ar trebui dizolvate rapid. De altfel şi cotele de la casele de pariuri nu au fost niciodată atât de joase în favoarea lui Bayernb. 1,22 are Bayern să câştige, 6,50 valorează egalul şi 12,30 succesul oaspeţilor.

Bucurie Bayern. Acasă bavarezii nu au milă şi aceste secvenţe de bucurie după gol au fost foarte multe
Bucurie Bayern. Acasă bavarezii nu au milă

Sezonul trecut a fost o plimbare în parc pentru Bayern, care a avut 21 de puncte ca şi echipă campioană peste locul 2, Schalke 04, totalizând 84 de puncte, golaveraj 92-28. Acasă munchenezii au avut 14 succese, 2 egaluri şi au pierdut chiar în ultima etapă, 1-4 cu Stuttgart. Leverkusen a terminat pe 5, cu 55 de puncte, la fel ca Borusssia Dortmund şi Hoffenheim, dar a ratat Champions League, pentru că a marcat cu un gol mai puţin decât Dortmund! A acumulat sezonul trecut afară 7 victorii, 5 egaluri şi 5 eşecuri, golaveraj 29-25. Vezi meciul LIVE STREAM

Bilanţul meciurilor directe la Munchen e un adevărat dezastru pentru “farmacişti”. Din 40 de meciuri Bayern a obţinut 31 succese, 6 meciuri au fost egal şi doar în 3 au învins oaspeţii, golaveraj 93-33! Ăn ultimele 5 meciuri a învins Bayern, dar în 2012 Leverkusen a obţinut una dintre rarele ei victorii, cu scorul de 2-1. Bayern nu poate conta doar pe francezul Coman, dar Leverkusen îi are out 6 oameni: Kucz, Bednarczyk, Baumgartlinger, Retsos, Pohjanpaolo şi Schreck.

ADVERTISEMENT