News
notix pixel id

Bunicul Luizei Melencu, reacție după amenda primită de mama fetei: „O să vindem aici și o să dormim în cort”

27.09.2019 | 16:30
Bunicul Luizei Melencu, reacție după amenda primită de mama fetei: „O să vindem aici și o să dormim în cort”
Bunicul Luizei Melencu a vorbit despre amenda primită de mama fetei *foto: captură antena 3

Noi probleme apar în cadrul anchetei de la Caracal, unde mama Luizei Melencu, fata de 19 ani despre care Gheorghe Dincă spune că a răpit-o și a ucis-o, nu vrea să le permită autorităților să îi ia noi probe biologice pentru noi analize. Femeia a primit o amendă maximă, de 5.000 de lei, pentru că nu s-a prezentat vineri în fața procurorilor DIICOT. Ea acuză acum autoritățile de neglijență, iar Antena 3 a stat de vorbă chiar cu tatăl ei, bunicul Luizei Melencu, care susține că familia este foarte strâmtorată și nu are de unde să plătească acești bani.

Bunicul Luizei, reacție furibundă după amenda primită de mama fetei

Bătrânul s-a arătat extrem de furios de amenda primită de fiica sa. „Cum să primim vestea? Foarte prost ne-a văzut. Noi, din parte vătămată, am ajuns să fim înjosiți, să fim scoși vinovați. Am ajuns ca din reclamanți să devenim suspecți. Noi nu mai putem înțelege nimic din ce se întâmplă în țara asta.

Cu ce am greșit? Pentru ce să ne ia acești bani? O să meargă fiica mea la audieri, am spus că o să mergem după ce vor face probe după acele oase și vor veni rezultatele din America. Până nu vine rezultatul, nu vom merge”, a susținut bunicul Luizei Melencu.

Bunicul Luizei Melencu a vorbit despre amenda primită de mama fetei
Bunicul Luizei Melencu a vorbit despre amenda primită de mama fetei *foto: facebook

Bunicul Luizei Melencu: „O să ajungem să dormim în cort”

Bunicul Luizei susține că probabil vor ajunge să doarmă în cort, după ce vor plăti amenda: „O să vindem ce e aici. O să ajungem în situația când vine iarnă să dormim în cort. O să cumpărăm un cort dacă ne mai rămâne o sumă de bani. O să vindem terenul și casa și asta e singura soluție”, a spus bunicul adolescentei de 18 ani, la Antena 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri