News

Bunică din Bucureşti omorâtă la comandă din ordinul nepoatei şi fiicei. Asasinul a fost plătit cu 10.000 de lei şi un scuter

Detalii halucinante despre o crimă din Capitală, o femeie şi fiica ei au angajat un zugrav să le omoare bunica. Asasinatul a fost comis pentru 10.000 de lei şi un scuter.
23.06.2024 | 14:54
Bunica din Bucuresti omorata la comanda din ordinul nepoatei si fiicei Asasinul a fost platit cu 10000 de lei si un scuter
În urma unui denunţ din închisoare a ieşit la iveală adevărata poveste a asasinatului Foto: Daily News Hungary
ADVERTISEMENT

Dedesubturile unei crime odioase comise în urmă cu mai multă vreme în Bucureşti au ieşit la iveală abia acum, în urma denunţului unui bărbat aflat închisore alături de un alt deţinut, condamnat pe nedrept pentru respectivul asasinat.

Zugravul a omorât-o pe bătrână pentru 10.000 de lei şi un scuter

Adevărata poveste a ieşi la iveală abia în urma reaudierilor, la mai bine de 10 ani de la comiterea faptelor. Totul s-a petrecut înainte de 2011, când o femeie şi fiica ei au pus la cale uciderea mamei primeia dintre ele.

ADVERTISEMENT

Motivul era dat de faptul că bătrâna urma să fie audiată la DIICOT, iar fiica acesteia se temea că în urma interogatoriului ar putea ajunge la închisoare, astfel că a decis să-şi suprime propria mamă, după cum scrie antena3.ro.

Împreună cu fiica sa a tocmit un bărbat care să înfăptuiască asasinatul, plătindu-l cu 10.000 euro, însă după ce a luat banii acesta nu a mai răspuns la telefon.

ADVERTISEMENT

Disperate să-şui ducă planul la îndeplinire cât mai repede, cele două au căutat pe altcineva, găsindu-l dispus să ducă la îndeplinire crima pe un zidar care ajutase la construcția casei. Preţul plătit acestuia pentru asasinat este incredibil: aproximativ 10.000 lei și cu un scuter nou.

Pentru această sumă bărbatul a intrat în casa bătrânei, adus de nepoata acesteia, şi a lovit-o puternic pe aceasta, după care a asfixiat-o.

ADVERTISEMENT

În urma reaudierilor, anchetatorii au pus din nou cap la cap elementele din anchetă, l-au reţinut pe adevăratul făptaş şi l-au condamnat la 10 ani de închisoare. Cele două femei care au plănuit asasinatul, mamă şi fiică, au fost condasmnate la câte 20 de ani de închisoare.

Un caz la fel de halucinant a avut loc şi în urmă cu patru ani, la Vaslui, unde o tânără, de asemenea în complicitate cu mama ei, a plănuit asasinarea soțului primeia. În urma audierilor s-a dovedit că cele două voiau să pună mâna pe casa bărbatului, după ce acesta nu a vrut să le-o dea de bunăvoie.

ADVERTISEMENT

Cele două oferit unei rude 5.000 de lei pentru a-l ucide pe bărbat, dar aşa-zisul asasin s-a dus direct la Poliţie, unde a dezvăluit planurile celor două femei.

ADVERTISEMENT
Tags: