Life

Bunica Gherghina, “senzația” momentului pe TikTok, show la Măruță. Cum a reacționat când l-a văzut pe Luis Gabriel

Bunica Gherghina, devenită într-un timp scurt „senzația” TikTok-ului, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și i-a cucerit pe toți din platou cu naturalețea sa.
10.03.2022 | 17:10
Bunica Gherghina senzatia momentului pe TikTok show la Maruta Cum a reactionat cand la vazut pe Luis Gabriel
Bunica Gherghina l-a întâlnit pe Luis Gabriel. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Bunica Gherghina a devenit cunoscută pe TikTok la începutul anului. Nepoata ei a filmat-o, iar videoclipul a devenit viral în scurt timp. Utilizatorii au îndrăgit-o imediat pe femeia în vârstă de 72 de ani. A fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar moderatorul i-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, i-a făcut cunoștință cu Luis Gabriel.

Bunica Gherghina a făcut show în emisiunea lui Cătălin Măruță

Gherghina are 72 de ani și a devenit bunica preferată a utilizatorilor de pe TikTok. Din luna ianuarie, de când Cătălina, nepoata ei, i-a deschis contul, a adunat peste 100 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

În tinerețe a fost croitoreasă și vânzătoare, chiar și acum merge la piață și vinde legumele și fructele pe care le cultivă în grădină. Este considerată o adevărată legendă a mediului online. Bunica Gherghina ține zilnic legătura cu urmăritorii ei și intră live cu aceștia.

„Nu-mi vine să cred că sunt în platou cu dumneavoastră”

Mamaia Gherghina a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, unde a mers însoțită de nepoata ei. Nu a venit cu mâna goală, i-a adus moderatorului două coșuri pline cu gogoși și biscuiți de casă.

ADVERTISEMENT

Ea a povestit cum a ajuns să publice videoclipuri pe TikTok. Inițial, Cătălina o filma doar în scop personal, pentru a avea cât mai multe amintiri împreună.

„Nu-mi vine să cred că sunt în platou cu dumneavoastră. Ea mereu mă filma, îmi făcea videoclipuri și într-o zi mi-a spus să mă pună pe TikTok. Nu știam ce era, credeam că râde lumea de mine. Nu știam unde ajung. Preoții mei știu. Îmi urează succes la Biserică, când mă duc. Acolo mă rog pentru întreaga lume. Să fie pace la noi în țară. 

ADVERTISEMENT

Merg la piață să vând pătrunjel, domnul Măruță. Ce, e o rușine? Îmi place să vorbesc cu urmăritorii, să vorbesc cu oricine, să comunic. Mă răsfață, îmi spun că sunt cea mai bună mamaie, cea mai bună bunică.”, a povestit bunica Gherghina.

Luis Gabriel, slăbiciunea bunicii de pe TikTok. Ce le-a spus artistului și lui Cătălin Măruță

Bunica Gherghina a dezvăluit că îl admiră pe Luis Gabriel, pe care l-a descoperit tot prin intermediul nepoatei sale. Cătălin Măruță i-a pregătit o surpriză, cântărețul a fost invitat în emisiune și a cântat special pentru ea. Fericirea i s-a putut citi pe chip femeii, căreia nu-i venea să creadă ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Sinceritatea este una dintre principalele caracteristici ale ei, astfel că le-a spus artistului și lui Cătălin Măruță ce părere are despre aspectul lor fizic.

„Îl divinizez. Îmi place rău. Băiatul lui mamaie, ce-ți mai ascult eu ție glăsciorul ăsta. Mânca-te-ar mamaia pe tine. Să te ajute Dumnezeu de un băiat care așa să cânte, ca tine. Te pupă mamaia. 

Mi se părea că e mai înalt la televizor. Și dumneavoastră mi se părea că erați mai mărunt când vă vedeam. Nu sunteți gras, sunteți așa cum îi stă bine la un bărbat.”, le-a spus bunica de pe TikTok.

Totodată, Gherghina a spus că urmărește cu drag serialul Las Fierbinți, Românii au talent, chiar și Survivor, însă, de concurenții din jungla dominicană îi este milă.

„Când e Las Fierbinți, le spun să mă lase mă uit. Îmi place de Dorel, pupa-i-aș galoșii lui. Și Geani, toți îmi sunt așa de dragi. Am o soră, i-am spus ‘Fă, pune mâna și uită-te’.”, a adăugat Gherghina.

 

ADVERTISEMENT