Life

Bunica lui Alex Velea, mărturisiri cutremurătoare. Susține că a fost abandonată de toți: „Vreau să mor liniștită”

Constanța Virginica, bunica lui Alex Velea a lansat un strigăt de disperare spunând că a fost abandonată de familia ei.
28.07.2021 | 18:48
Bunica lui Alex Velea marturisiri cutremuratoare Sustine ca a fost abandonata de toti Vreau sa mor linistita
Bunica lui Alex Velea spune că a fost uitată de familie. Foto: captură Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Bunica lui Alex Velea a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare! Femeia de 86 de ani care l-a crescut pe celebrul cântăreț spune că de trei ani a fost uitată atât de fiul ei, tatăl artistului, cât și de muzician.

Bunica Virginica susține că nu știe de ce nu mai este căutată de nepotul și fiul ei. Bătrâna a declarat la Acces direct că nu se înțelegea cu nora ei, mama celebrului artist, dar a trecut peste toate cu ochii.

ADVERTISEMENT

Mamaia lui Velea a povestit în emisiunea prezentată de Mirela Vaida că dacă nu erau vecinii, nu ar fi avut cum să supraviețuiască fiind și bolnavă.

Bunica lui Alex Velea spune că a fost abandonată de familia artistului

Aceasta s-a plâns că nici măcar nu e sunată de familia ei să o întrebe cum se simte și dacă are nevoie de ceva. Femeia a povestit cu lacrimi în ochi cât de greu îi este să se descurce singură.

ADVERTISEMENT

„Nu merit asta. Viața mea care a fost? Să am grijă de copii. M-am supărat pe el. L-am crescut, am răcit la rinichi, plecam pe jos, a fost o iarnă grea și n-am vrut să-l las singur acasă. 

Până a trecut în a 5-a m-am dus la ei în Lăpuș. Sunt atâția ani în care eu n-am mâncat la ei în casă. Nu mă întreabă dacă am bani. Eram datoare și la întreținere”, sunt mărturisirile devastatoare făcute de bătrână.

ADVERTISEMENT
alex velea
Virginica Velea susține că în ultimii trei ani nimeni din familia ei nu a întrebat-o dacă are nevoie de ceva. Foto: captură Antena 1

„Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente”

Bunica lui Velea a spus că în ultimii trei ani nu a fost căutată nici de fiul ei, nici de nepot.

„Sunt vreo 3 ani de când nu am vorbit cu familia. Nu s-au întrebat dacă am bani pentru medicamente, cum mă simt. M-au ajutat vecinii. Ce să fac? Să mă milogesc?”, a povestit Virginica Velea la Acces direct. „Vreau să mor liniștită”, a mai spus femeia.

Varianta bunicii a fost contrazisă de Tanța, mama lui Alex, care a intervenit în direct pentru a pune capăt anumitor neadevăruri.

ADVERTISEMENT

Mama cântărețului a spus că nu este adevărat ce susține bătrâna și că familia ei a ajutat-o. Constanța Velea a spus că bătrâna refuză, însă, orice soluție pentru a nu fi singură și preferă să stea cu vecinii. I-a angajat inclusiv o femeie care să aibă grijă de ea, însă bătrâna s-ar fi purtat urât cu ea.

 

 

ADVERTISEMENT