News

Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere la priveghiul designerului! A fost scoasă pe brațe

02.05.2019 | 08:52
Bunica lui Razvan Ciobanu distrusa de durere la priveghiul designerului A fost scoasa pe brate

Familia designerului Răzvan Ciobanu trece prin momente grele. Pe 1 mai, la capela din Cimitirul Progresul, părinții, prietenii și rudele regretatului creator de modă s-au adunat la priveghiul său. Toți abia și-au putut ține lacrimile în frâu.

Bunica lui Răzvan Ciobanu a fost distrusă de durere la priveghiul designerului

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a adus lacrimi și durere în sufletele celor dragi lui, iar familia vedetei este acum răpusă de suferință. Conform informațiilor oferite de reporterul ”Acces Direct”, la capela Cimitirului Progresul au venit toți cei care l-au iubit pe creatorul de modă, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Trimisul la fața locului a povestit faptul că tatăl lui Răzvan este distrus de durere, iar bunica lui deja a secat de lacrimi. Mai mult, bătrâna a avut nevoie de ajutorul a 2 persoane pentru a pleca acasă.

Astăzi, 2 mai, celebrul creator de modă va fi condus pe ultimul drum. Familia și prietenii îi vor spune ”adio” designerului al cărui destin s-a curmat brusc și violent. Trupul neînsuflețit a fost depus la Capela Cimitirului Progresul din Capitală, iar familia vedetei a hotărât ca sicriul lui Răzvan să rămână închis, astfel că prietenii nu îl vor vedea. Slujba de înmormântare va începe la ora 10:30. Cea care nu va fi prezentă va fi Adina Buzatu, din motive personale.

Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere la priveghiul designerului! A fost scoasă pe brațe
Părinții sunt complet răvășiți după moartea fiului lor

Adina Buzatu nu va participa la slujba de înmormântare

„Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea sa își ia rămas bun în liniște și demnitate. Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșeală, dar care dintre noi este?

Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lasa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost ca om și pentru talentul lui ieșit din comun. Te voi purta în suflet mereu, dragule!”, a fost mesajul Adinei Buzatu.