News

Bunica Luizei Melencu, mesaj dureros la cinci luni de la dispariția fetei: „Nu știm nimic de ea”

14.09.2019 | 17:22
Bunica Luizei Melencu mesaj dureros la cinci luni de la disparitia fetei Nu stim nimic de ea

Au trecut cinci luni de la dispariția Luizei Melencu, tânăra de 18 ani răpită, violată și cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, iar ancheta în acest caz este departe de a se fi încheiat. Sfâșiată de durere, bunica adolescentei își strigă neputința și dezvăluie că a vorbit ultima dată cu nepoata sa chiar în ziua tragediei, cu puțin timp înainte ca fata să se urce în mașina psihopatului.

Bunica a fost cea care a dus-o la ocazie

Într-un interviu acordat recent, femeia povestește cu lacrimi în ochi că a condus-o pe Luiza la ocazie, însă aceasta a plecat spre Caracal și nu s-a mai întors. Disperată, bunica a încercat de nenumărate ori să o contacteze, dar telefonul a sunat în gol, fără ca cineva să răspundă apelurilor. Au vorbit pentru ultima oară chiar în momentul în care tânăra aștepta mașina care în loc să o ducă înapoi acasă, a dus-o pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma ei o familie înmărmurită de durere.

Fata, ultima dată am vorbit când am dus-o la ocazie de a plecat la Caracal. Am pus-o, a ajuns bine. La întoarcere ne-a sunat că așteaptă ocazia să vină acasă și n-a mai venit nici până în ziua de azi. Pe Luiza am crescut-o de la șase luni. Nu știm nimic de ea”, a spus bunica Luizei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în urmă cu cinci luni. Sursa foto: Facebook
Luiza Melencu a dispărut în urmă cu cinci luni. Sursa foto: Facebook

Iubitul Luizei suspectează că răpirea fetei a fost premeditată

Cele cinci luni scurse de la dispariția Luizei Melencu au fost de-a dreptul îngrozitoare și pentru Alex, iubitul tinerei de 18 ani, care continuă să creadă, însă, că fata trăiește. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că Luiza era sunată constant în timpul nopții de o persoană cu număr ascuns.

„Nu ştiu dacă are legătură cu dispariţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, la Acces Direct.