News

Bunicul Luizei Melencu a răbufnit: “Să-i fie rușine domnului Liviu Dragnea”

05.08.2019 | 19:52
Bunicul Luizei Melencu a rabufnit Sai fie rusine domnului Liviu Dragnea

Bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani despre care criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, spune că a ucis-o și i-a incendiat trupul, a răbufnit la adresa politicienilor, în special la adresa fostului lider PSD, Liviu Dragnea, aflat în prezent în pușcărie.

Bunicul Luizei Melencu a răbufnit

Plin de durere, bărbatul a primit o veste devastatoare, luni. Criminalul i-a dus pe anchetatori într-o pădure din Caracal, unde le-a spus că a abandonat un sac cu oasele Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o pe fata e 18 ani, i-a ars trupul, iar rămășițele le-a dus în pădure.

Anchetatorii au găsit oasele chiar în locul indicat de criminalul din Caracal. Probele au fost trimise către INML pentru expertiză, iar familia fetei este devastată de durere.

Bunicul Luizei Melencu a răbufnit
Bunicul Luizei Melencu a răbufnit

“Să-i fie rușine domnului Liviu Dragnea”

”Noi nu ştim nimic, nouă nu ni se spune nimic. De când au venit cei de la Bucureşti, lucrurile merge altfel. Înainte nu se făcea nimic. Murim încet şi sigur. Îmi e dor de ea. Ne dorim să i se scoată ochii, să nu mai vadă niciodată, asta e pedeapsa pe care ne-o dorim. Presa ne-a ajutat, e singurul nostru sprijin. Politicienii au fugit, nu au fost sinceri, să îi fie ruşine lui domnul Dragnea. A dat legi doar pentru unul”, a spus bunicul Luizei la postul România TV.

Atât mama, cât și bunicul fetei spun că acele rămășițe nu aparțin fetei lor. Ei spun că sunt oase de animale, iar fata lor este încă în viață. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al DIICOT a declarat că nu s-a găsit nicio urmă a Luizei Melencu în casa lui Gheorghe Dincă, deși în presă au apărut informații că ar fi fost găsit rucsacul fetei. Mai mult, procurorii spun că nu au informații și probe că Gheorghe Dincă ar mai fi făcut și alte victime.