News

Bunicul Luizei Melencu, convins că fata este în viață. Bărbatul susține că ea ar putea fi la Arad

21.09.2019 | 16:07
Bunicul Luizei Melencu convins ca fata este in viata Barbatul sustine ca ea ar putea fi la Arad

Familia Luizei Melencu încă speră că tânăra este în viață și nu crede în varianta autorităților, cum că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o. Bunicul Luizei dă vina pe familia criminalului din Caracal și spune că nu ar fi exclus ca aceștia să fie implicați în dispariția fetei.

Bunicul Luizei Melencu: Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia

Bunicul Luizei susține că există posibilitatea ca fata să fie răpită de unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă și dusă la Arad, unde locuiește acesta  “Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei, conform cancan.ro.

De asemenea, Tonel Pop, avocatul familiei, susține că familia Dincă îl protejează pe acesta și că oasele găsite la liziera pădurii din Caracal ar aparține unei alte persoane. “Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră?  Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus Tonel Pop, la România TV.

Bunicul Luizei Melencu nu și-a pierdut speranța și crede că fata este în viață foto: facebook.com

Gheorghe Dincă a făcut reconstituiri în cazul posibilelor crime

Gheorghe Dincă a luat parte în cursul acestei săptămâni la reconstituiri în cazul celor două presupuse crime. El a refăcut cu anchetatorii traseul din ziua răpirilor și le-a arătat, cu ajutorul unui manechin, cum a fost incinerată fata. În ciuda demonstrațiilor, familiile celor două fete nu cred că Dincă spune adevărul.

„În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic ‘Caracal’. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime”, se precizează în comunicatul DIICOT, cu privire la reconstituiri.