News

Bunicul Luizei Melencu e convins că nepoata lui nu a fost ucisă: ”Dincă nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane”

07.06.2020 | 16:07
Bunicul Luizei Melencu e convins ca nepoata lui nu a fost ucisa Dinca nu a omorat pe nimeni este un traficant de persoane
ADVERTISEMENT

Bunicul Luizei Melencu e convins că nepoata lui nu a fost ucisă la Caracal și spune că Gheorghe Dincă nu a omorât pe nimeni, ci este doar un traficant de persoane.

Bunicul Luizei Melencu e convins că nepoata lui nu a fost ucisă: ”Gheorghe Dincă nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane”

Deși este acuzat că le-ar fi omorât pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă nu este considerat un criminal de membrii uneia dintre cele două familii îndurerate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după dispariției celor două fete, Gheorghe Dincă i-a trimis pe anchetatori pe piste false. Prima dată, la lacul de acumulare, apoi la Olt, mai departe la Corabia, la Dunăre, și, într-un final, oase aduse din cimitir și arse în butoi. Bunicul Luizi Melencu are şi explicaţii.

”De la început, așa cum am spus de la început, Gheorghe Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă.

ADVERTISEMENT

Se știa că era chiar monitorizat. Dincă nu le-a omoât pe fete, și le-a luat și le-a traficat.

Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane”, a declarat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, la România TV.

Lovitură primită de familiile Luizei și Alexandrei

Săptămâna trecută, familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat judecătorului de cameră preliminar retrimiterea rechizitoriului la procurori,în vederea completării urmăririi penale, termenul pentru deliberare şi pronunţare fiind 3 iunie.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru cele două familii afectate, solicitările şi excepţiile ridicate de reprezentanții lor legali din dosar au fost respinse de către judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Olt.

În această speță, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea, spune că soluția pronunțată poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

ADVERTISEMENT

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete: Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal. Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

ADVERTISEMENT