News

Bunicul Luizei Melencu, în lacrimi după anunțul DIICOT! „Să le fie rușine, sunt plătiți să își facă datoria. În dosarul nostru am fost mințiți, învârtiți”

17.08.2019 | 11:13
Bunicul Luizei Melencu in lacrimi dupa anuntul DIICOT Sa le fie rusine sunt platiti sa isi faca datoria In dosarul nostru am fost mintiti invartiti

Bunicul Luizei Melencu a izbucnit în lacrimi după anunțul făcut de cei de la DIICOT! Bărbatul este nemulțumit total de faptul că INML nu a putut identifica ADN -ul din oasele calcinate găsite în pădurea de la Caracal. Acesta a declarat că procurorii DIICOT nu și-au făcut treaba încă de la începutul anchetei, una care, conform lui, ridică destul de multe semne de întrebare legat de felul în care a fost făcută.

Bunicul Luizei Melencu, în lacrimi după anunțul DIICOT!

“INML și-a dat seama în 12- lea ceas că nu procedează corect. Ce să înțelegem, numai anomalii, numai tâmpenii, numai prostii. Domnul Tonel Pop e în permanent contact cu organele de anchetă și a spus că ne contactează dacă apare ceva. Să le fie rușine, sunt plătiți să își facă datoria. În dosarul nostru am fost mințiți, învârtiți. Spun pe proprie răspundere că ei au știut din prima clipă ce se întâmplă la Caracal, ca Luiza a fost răpită”, a declarat bunicul Luizei.

Și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu s-a supărat rău după anunțul DIICOT și a lansat mai multe acuze dure! Jurnalistul nu înţelege cum de INML nu a reuşit să rezolve această situație. “Ce să vedeți. INML și-a revenit și el. Dar parcă tot Dincă a indicat aceleași lucruri și în cazul Alexandrei. Eu cred că cei de la INML încep să realizeze pericolul în care se află dacă nu fac profesionist aceste analize.

Bunicul Luizei Melencu, în lacrimi după anunțul DIICOT! Bunicul Luizei
Bunicul Luizei Melencu speră ca nepoata lui să fie încă în viață. Sursa foto – facebook

Nervi mulți după anunțul DIICOT

Eu cred că în cazul Alexandrei s-au grăbit. Eu mă bucur foarte mult că nu se poate profila că ar fi Luiza, căci erau două fete tinere”, a declarat Alexandru Cumpănașu „Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN.

Precizăm că, prin adresa emisă astăzi, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului”, au explicat printr-un comunicat cei de la DIICOT