Cele mai citite

Veşti bune pentru giuleşteni: “Vom promova şi ne vom numi FC Rapid!”

Academia Rapid, din Liga 4, va continua activitatea, anunţă oficialul Ovidiu Burcă.
Veşti bune pentru giuleşteni:

Ovidiu Burcă, team-amangerul de la Rapid, a vorbit despre situaţia în care se regăseşte echipa sa spune că problemele se vor rezolva şi echipa va obţine Certificatul de Identitate sportivă necesar pentru a promova:

“Am văzut şi eu nebunia creată. Vreau să-i asigur din capul locului pe fanii noştri că vom obţine CIS-ul (n.r. certificatul de identitate sportivă), în ciuda a ceea ce se spune. Vă asigur că Academia Rapid va promova la sfârşitul acestui an competiţional şi va avea CIS, deci dreptul sportiv de a participa în Liga a III-a la anul, dacă vom câştiga acest drept pe teren. Şi eu cred că aşa va fi. Mai mult, eu sunt ferm convins că începând de la anul Academia Rapid se va numi FC Rapid.

“Nu credeam că vom întâlni atâta adversitate”

Asta ca să îndepărtez toate urmele de îndoială. Nu ne gândeam niciodată că vom întâmpina atâtea obstacole şi atâtea piedici chiar de la oameni aşa-zis rapidişti. Nu credeam că vom întâlni atâta adversitate. E sloganul Singuri împotriva tuturor. Acum suntem mai singuri împotriva tuturor. Pentru că cei singuri s-au dezbinat în ultimii ani şi au apărut diferite facţiuni.

Noi nu suntem nici jurişti, nici avocaţi, nici oameni cu interese ascunse”, a declarat Ovidiu Burcă la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri