Alegeri 2024

Burduja le cere bucureștenilor fotografii cu dezastrul din Capitală: „Le vom duce lui Nicușor Dan”

Sebastian Burduja le cere bucureștenilor fotografii cu zonele degradate din Capitală. Pozele, trimise primarului general, Nicușor Dan
07.05.2024 | 11:30
Burduja le cere bucurestenilor fotografii cu dezastrul din Capitala Le vom duce lui Nicusor Dan
Burduja le cere bucureștenilor să fotografieze zonele pe care Nicușor Dan „refuză să le vadă” / Foto: Facebook, Sebastian Burduja
ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, le cere bucureștenilor să trimită fotografii cu locurile și zonele din oraș care „nu arată ca o capitală europeană”, pentru ca ele să-i fie arătate primarului general, Nicușor Dan.

„Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat”

Sebastian Burduja, candidatul liberalilor pentru funcția de primar al Capitalei, continuă seria atacurilor împotriva primarului general, Nicușor Dan, care este situat cel mai bine în sondaje dintre toți candidații pentru alegerile din 9 iunie.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj pe pagina Facebook, Burduja spune că Nicușor Dan, care „spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat” pare să nu știe de străzile degradate din mai multe cartiere, de imobile aflate în paragină chiar lângă Primăria Municipiului București, și de „lipsa de siguranță” cu care se confruntă copiii și femeile din Capitală.

„Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoștință de străzile desfundate din cartierele bucureștene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei București, de lipsa de siguranță cu care se confruntă zilnic copiii și femeile în acest oraș”, a scris candidatul PNL.

ADVERTISEMENT

„Bucureștiului de care fuge” primarul general

Sebastian Burduja le-a cerut bucureștenilor și să facă poze cu locurile și zonele din București care nu arată ca unele dintr-o capitală din Uniunea Europeană. Este vorba, potrivit lui Sebastian Burduja, de locurile „Bucureștiului de care fuge” primarul general, „pe care refuză să îl vadă”.

Burduja a precizat că toate aceste fotografii pe care le cere de la bucureșteni vor fi strânse și trimise la Primăria Capitalei, să fie văzute și de Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Tuturor bucureștenilor, din toate colțurile orașului. Haideți să îi arătăm primarului Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge. Vă invit, așadar, să trimiteți fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeți în orașul nostru și care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI.

Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă și el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureștiul! Vom strânge toate aceste fotografii și le vom duce la Nicușor Dan la Primăria Capitalei”, a scris Sebastian Burduja.

ADVERTISEMENT