Alegeri 2024

Burduja vrea un București prietenos cu animalele. Nicușor Dan, chemat la discuții: ”N-o să-l muște nimeni”

Nicușor Dan, chemat de Burduja la discuții despre patrupedele din București. „Veniți măcar aici, promit că nu vă mușcă nimeni”
22.05.2024 | 16:35
Burduja vrea un Bucuresti prietenos cu animalele Nicusor Dan chemat la discutii No sal muste nimeni
Sebastian Burduja spune că este un „iubitor dedicat animalelor” / Foto: Facebook, Sebastian Burduja
ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală, a acceptat invitația comunității iubitorilor de animale din București pentru discuții despre cum poate deveni Capitala un oraș, spune el, „pet friendly”.

Bucureștiul trebuie să devină „pet friendly”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a fost invitat de comunitatea iubitorilor de animale din București. Burduja a spus că a discutat cu aceștia despre cum poate fi transformat Bucureștiul într-un oraș „pet friendly”.

ADVERTISEMENT

„Cu mare bucurie accept invitația comunității iubitorilor de animale pentru a discuta despre cum putem transforma Bucureștiul într-un oraș ‘pet friendly’”, a scris, miercuri, candidatul liberalilor pe pagina sa Facebook.

Burduja, iubitorul animalelor

Sebastian Burduja, care spune că este un „iubitor dedicat animalelor” s-a arătat convins că pot fi create condiții pentru ca oamenii și animalele de companie să trăiască în „armonie”.

ADVERTISEMENT

„Ca iubitor dedicat al animalelor, sunt convins că putem crea un mediu în care oamenii și prietenii lor blănoși să coexiste în deplină armonie”, scrie Burduja.

Candidatul liberalilor spune că pentru aceasta trebuie stabilite măsuri care să protejeze deopotrivă drepturile locuitorilor Bucureștiului și pe cele ale patrupedelor.

ADVERTISEMENT

Infrastructuri adecvate

Sebastian Burduja a pledat pentru dezvoltarea de infrastructură pentru animalele de companie și proprietarii acestora, cum ar fi parcuri special dedicate, dar și asigurarea de acces la servicii de medicină veterinară

„Este esențial să dezvoltăm infrastructuri adecvate, cum ar fi parcuri special amenajate pentru animale, zone de relaxare și socializare pentru animalele de companie și stăpânii lor, dar și să asigurăm accesul la servicii veterinare de calitate”, se arată în postarea lui Burduja.

ADVERTISEMENT

Candidatul PNL a subliniat și necesitatea ca publicul să fie educat în privința animalelor de companie și încurajat să adopte animalele fără stăpân iar autoritățile să sprijine controlul populației animalelor prin inițiative de sterilizare și vaccinare.

„Domnule Nicușor Dan, veniți măcar aici, promit că nu vă mușcă nimeni”

Totodată, Sebastian Burduja l-a rechemat pe primarul general Nicușor Dan, care-l devansează în sondaje, la o dezbatere în rândul comunității iubitorilor de animale, spunând că „n-o să-l muște nimeni”.

„De asemenea, educația și conștientizarea publicului joacă un rol în tot acest proces. Trebuie să promovăm responsabilitatea față de animale, să încurajăm adopțiile și să sprijinim inițiativele de sterilizare și vaccinare pentru a controla populația animalelor fără stăpân și a preveni abandonul.

PS: Domnule Nicușor Dan, veniți măcar aici. Promit că nu vă mușcă nimeni. Sper, de altfel, să vină toți candidații la Primăria București”, a scris Burduja.

„Omul potrivit”, nu „răul cel mai mic”

Anterior, într-o altă postare, candidatul PNL îi cheamă pe locuitorii Capitalei să iasă la vot și să aleagă pe „omul cel mai potrivit” și nu „răul cel mai mic”.

„Apreciez tot sprijinul și toată încrederea! Mai avem puțin și schimbăm Bucureștiul. Din datele reale, suntem foarte aproape și va conta efectiv fiecare vot. Rugămintea mea mare este să ne mobilizăm toți prietenii, rudele, cunoștințele, să iasă la vot și să scriem istorie împreună.

De data asta nu mai au de ales răul cel mai mic. Sa aleagă omul cel mai potrivit, fără să plece urechea la sondajele otrăvite”, a scris Sebastian Burduja.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a...
SURSE: Artiştii Coldplay, supăraţi şi dezamăgiţi după ce o parte a publicului l-a huiduit pe Babasha, la concert
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”