Fotbal intern

Burlacu, la primul gol în campionat pentru Craiova: “Nici nu ştiam cum să mă bucur!”

CSU Craiova a obţinut a patra victorie consecutivă după ce a învins-o cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Oltenii au urcat, provizoriu, pe locul 2, formaţia antrenată...
25.08.2017 | 23:40
Burlacu la primul gol in campionat pentru Craiova Nici nu stiam cum sa ma bucur

CSU Craiova a obţinut a patra victorie consecutivă după ce a învins-o cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Oltenii au urcat, provizoriu, pe locul 2, formaţia antrenată de Devis Mangia fiind neînvinsă în campionat după cele opt meciuri jucate în noul sezon din Liga 1 Betano.

La finalul meciului de la Severin, Alexandru Băluţă şi Andrei Burlacu au vorbit despre victoria obţinută în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Căpitanul oltenilor a declarat că CSU Craiova putea să învingă la scor, mai ales că în a doua repriză echipa a avut câteva ocazii importante. Băluţă a mai precizat că speră să fie titular la echipa naţională în dubla cu Armenia şi Muntenegru.

“Este o victorie meritată pentru că am arătat de la început că putem să obţinem victoria. Sunt fericit că am obţinut cele trei puncte. Puteam să marcăm încă două-trei goluri. Mă bucur că nu am vacanţă şi merge la naţională. Ne simţim foarte bine mai ales că nu am fost învinşi. Mai e mult până la final, dar sper să terminăm pe primele locuri. Mă bucur că mi-am ajutat echipa şi că am revenit cu bine după accidentare. Toate meciurile sunt grele pentru noi, o să fie o deplasare grea la Cluj. Singur vom face o impresie bună cu CFR. Abia aştept să revenim la Craiova. Mă bucur că s-au mişcat repede. Ne este dor să jucăm acolo. Depinde doar de mine dacă o să fiu titular sau nu. Trebuie să fiu modest”, a declarat Băluţă la finalul meciului.

Andrei Burlacu, autorul celui de-al doilea gol al oltenilor, a fost foarte emoţionat după meci, acesta fiind la prima reuşită în prima ligă. “Sunt foarte fericit pentru primul meu gol în campionat. Am muncit mult pentru această reuşită. Vreau să-mi ajut mereu echipa. Nici nu ştiam cum să mă bucur la final după gol. Sper să-l fac uitat pe Ivan”, a declarat Burlacu la finalul meciului.