Burlacu, în atenţia italienilor! ”Este revelaţia lui Mangia”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal intern
16/01/2018, 15:49
Burlacu, în atenţia italienilor! ”Este revelaţia lui Mangia”

Jurnaliştii italieni de la site-ul tuttomercatoweb.com l-a inclus pe Burlacu, în vârstă de 21 de ani, în rubrica ”O zi, un talent”, după ce atacantul a fost folosit de antrenorul Devis Mangia în 17 meciuri din actualul sezon al Ligii 1 Betano.

”Burlacu se numără printre revelaţiile lui Devis Mangia. Puştiul născut la Botoşani creşte de la meci la meci, graţie antrenorului italian, care îi foloseşte pe poziţia sa preferată. Selecţionerul Cosmin Contra îl urmăreşte pe jucător şi ia în calcul o posibilă convocare a acestuia la echipa naţională”, a scris tuttomercatoweb.com.

Burlacu este cotat la 500.000 de euro

Andrei Burlacu a adunat 19 partide oficiale în acest sezon, iar în nouă dintre ele a fost titluar. Patru goluri şi patru pase decisive a izbutit jucătorul care poate evolua atât pe post de aripă stânga, dar şi vârf împins. Site-ul transfermarkt.de îl cotează pe Andrei Burlacu la jumătate de milion de euro.

La categoria ”O zi, un talent”, jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com au mai inclus şi alţi jucători din Liga 1 Betano: Matei Drăguşin (Regal Sport Bucureşti), Olimpiu Moruţan (FC Botoşani), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova) şi Denis Man (FCSB).

Închide ×