Life

Burlacul Andi Constantin a rupt tăcerea despre perioada în care a făcut videochat: „A fost o etapă grea din viața mea”

29.04.2021 | 13:50
Burlacul Andi Constantin a rupt tacerea despre perioada in care a facut videochat A fost o etapa grea din viata mea
Andi Constantin a făcut videochat înainte să devină celebru. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin a fost nevoit să facă videochat într-o anumită etapă a vieții sale, când trebuia să-și acopere toate cheltuielile cu doar 100 de lei în buzunar, un moment spre care acum privește cu o oarecare autocompătimire.

Cel mai dorit bărbat din România care își caută partenera într-un reality-show matrimonial la Antena 1 a devenit cunoscut publicului larg ca ispită la Insula iubirii în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Drumul său spre succes nu a fost unul ușor, căci până la faima de acum și contractele bănoase pe care a reușit să le semneze a făcut foamea și a fost nevoit să își arate corpul pe internet ca să poată supraviețui.

Burlacul Andi Constantin a vorbit despre perioada în care a făcut videochat

Andi a rememorat acea etapă a vieții sale într-un interviu acordat revistei Viva!, în care a spus lucruri pe care le-a tot evitat până acum, de rușine.

ADVERTISEMENT

„Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viața lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar atunci când ești vulnerabil, riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare.

Am încetat să îmi mai plâng de milă de mult, așa că nu am să încep cu asta acum. Pot să spun că, indiferent de natura experiențelor din trecutul nostru, ele ne formează și ne fac oamenii de astăzi. 

ADVERTISEMENT

Iar dacă eu sunt fericit cu cine devine Andi, atunci sunt recunoscător pentru toate momentele bune, dar mai ales pentru cele grele”, a declarat Andi Constantin.

Ce i-a adus celebritatea

Burlacul a mai spus că nu a tânjit niciodată după celebritate și că totul a venit de la sine după ce a apărut prima oară la televizor. Întrebat ce a avut de câștigat de pe urma faimei, acesta a surprins cu răspunsul său: dragostea publicului.

ADVERTISEMENT

Faptul că primește mesaje de la oameni necunoscuți care îi spun o vorbă bună atunci când nu este într-o pasă tocmai ok pentru el este marele câștig al celebrității. Și, dincolo de asta, are mare succes și la femei.

 

ADVERTISEMENT