Life

Burlacul Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Burlacul Andi Constantin a spus adevărul despre relația dintre el și Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii.
03.06.2021 | 12:25
Burlacul Andi Constantin adevarul despre relatia cu Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii Ce sa intamplat de fapt intre ei
Burlacul Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin a spus adevărul despre relația cu Hannelore Ulrich în timp ce erau la Insula Iubirii. Andi a fost una dintre ispitele show-ului și s-a apropiat foarte mult de concurentă.

Tânărul de 29 de ani a declarat că nu a existat o relație amoroasă între ei, ci doar o atracție foarte puternică. Cei doi au avut o relație controversată la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore Ulrich de la Insula Iubirii

Andi Constantin și Hannelore Ulrich au fost foarte apropiați la Insula Iubirii, unde tânărul era ispită. Acesta susține că nu a existat iubire între ei, ci doar o conexiune puternică, însoțită de atracție.

Mai mult, cei doi au luat-o definitiv pe drumuri separate și nu mai păstrează legătura. În urmă cu trei ani, Andi Constantin și Hannelore trăiau o poveste intensă în cadrul show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Andi Constantin a făcut lumină în cazul relației dintre cei doi și a spus că nu au fost sentimente de iubire la mijloc, în ciuda zvonurilor.

„Nu a existat niciodată o relație cu Hannelore. Faptul că au existat o atracție și o conexiune între noi, care nu s-au fructificat într-o relație.

ADVERTISEMENT

Probabil este și răspunsul la întrebarea ‘ce s-a întâmplat, de fapt?’. Cred că anumite momente și sentimente nu le poți recrea! Le poti trăi doar o dată și atât.

Nu mai păstrăm legătura, consider că ne-am spus tot ce aveam de spus”, a declarat Andi Constantin pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Andi Constantin, despre experiența de la Insula Iubirii

Andi Constantin a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o la Insula Iubirii, unde a avut rolul de ispită.

Tânărul consideră că participarea la acest show l-a schimbat foarte mult și l-a transformat într-un adevărat bărbat, din băiatul timid și introvertit care era înainte.

În plus, Burlacul de la Antena 1 spune că a învățat să fie mai deschis față de ceilalți și să înțeleagă unele lucruri în mod diferit.

„Insula Iubirii a fost pentru mine o provocare, tentativă de a ieși complet din zona de confort.

Pentru un timid și un introvertit, o astfel de experiență este ca un duș rece. Am vrut să mă provoc pentru a-mi învinge propriile temeri și bariere.

(…) Am învățat să mă deschid mai mult față de oameni, să comunic mai bine, am învățat să ascult cu interes, să înțeleg mai bine situațiile traversate de oamenii din jur și să judec mai puțin”, a mai spus Andi Constantin.

Andi Constantin se află printre cei mai doriți bărbați din showbiz, iar participarea la Buracul i-a adus și mai multă popularitate.

Concurentul a fost mereu transparent și a recunoscut anumite lucruri din trecutul său, inclusiv faptul că a făcut videochat pentru a câștiga bani, cu mulți ani în urmă.

Andi Constantin nu regretă nimic și este de părere că fiecare experiență din viața lui l-a transformat în omul care este acum.

ADVERTISEMENT