Life

Burlacul Andi Constantin, dezvăluiri emoționante despre trecut: „Munceam câte 12 ore pe zi”

Burlacul Andi Constantin a făcut dezvăluiri emoționante despre trecut, atunci când avea două joburi pentru a se întreține.
20.05.2021 | 10:54
Burlacul Andi Constantin dezvaluiri emotionante despre trecut Munceam cate 12 ore pe zi
ADVERTISEMENT

Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, a făcut o serie de dezvăluiri sincere despre trecutul său. Tânărul a ajuns să lucreze 12 ore pe zi, la un moment dat, din cauza problemelor cu banii.

Drumul lui până la celebritate nu a fost deloc unul ușor. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre o perioadă dificilă din trecutul său.

ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin, dezvăluiri emoționante despre trecut: „Munceam câte 12 ore pe zi”

Andi Constantin este unul dintre cei mai doriți bărbați din România datorită aspectului fizic de invidiat și a charismei de care dă dovadă. Tânărul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre greutățile din viața lui.

Cu mulți ani în urmă, Burlacul de la Antena 1 a recunoscut că a făcut videochat pentru a se întreține. Andi a lucra 12 ore pe zi și în altă parte, întrucât problemele financiare nu-i dădeau pace.

ADVERTISEMENT

Vedeta obișnuia să spele podele și să dea cu mătura prin curțile oamenilor. Însă lipsurile nu l-au descurajat, ci din contră, l-au ajutat să devină mai disciplinat. Nu a renunțat niciodată la visul său și a dat dovadă de ambiție și determinare.

„Au existat și perioade mai dificile din punct de vedere financiar, însă lucrurile acestea m-au întărit, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să reușesc pe cont propriu, să mă dezvolt ca om și să încep să am responsabilitatea viitorului meu.

ADVERTISEMENT

Am avut câteva frustrări din cauza lipsei banilor, dar de fiecare dată aceste lipsuri mă faceau să fiu și mai discipinat, și mai determinat să reușesc.

Am avut și câte două joburi în același timp, munceam 12 ore pe zi, eram tot timpul plecat de acasă, munceam și sâmbăta. Am spălat și podele, am spălat și geamuri, am dat și cu mătura prin curțile oamenilor, totul pentru a avea o stabilitate financiară”, a declarat Andi Consantin pentru VIVA.

ADVERTISEMENT
Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1
Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1. Sursa foto: Facebook

Andi Constantin a făcut videochat

Burlacul a recunoscut că alegerea de a face videochat nu a fost deloc una ușoară. Andi Constantin a spus că oamenii ajung să ia decizii greșite atunci când sunt vulnerabili, așa cum a fost și în cazul lui.

„Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viață lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar atunci când ești vulnerabil riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare”, a mai spus tânărul.

Andi spune că este recunoscător pentru experiențele trăite, fie că sunt bune sau rele. Acestea l-au format ca om și l-au făcut mai puternic, după cum a spus chiar el.

Andi Constantin a fost ispită la Insula Iubirii, dar și concurent la primul sezon Survivor România, în echipa Războinicilor.

Sportul este pasiunea lui și este multiplu campion la fitness, a jucat fotbal timp de 11 ani și a practicat diverse arte marțiale. Totodată, tânărul este și antreprenor și are diverse afaceri.

ADVERTISEMENT