Life

Burlacul Andi Constantin, gest cu totul neașteptat pentru Melissa după ce ”i-a dat papucii”: „Nu vreau să ne spunem adio”

Burlacul Andi Constantin a făcut un gest cu totul neașteptat pentru Melissa Azak, tânăra pe care a eliminat-o în finala reality-show-ului.
01.07.2021 | 22:15
Burlacul Andi Constantin gest cu totul neasteptat pentru Melissa dupa ce ia dat papucii Nu vreau sa ne spunem adio
Andi Constantin a eliminat-o pe Melissa în finala Burlacul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin a vrut să își ia rămas bun de la Melissa Azak dincolo de ceremonia eliminării. Fosta ispită masculină de la Insula iubirii a vrut să îi explice turcoaicei motivele pentru care nu a fost ea aleasa inimii sale.

Bărbatul și-a luat inima în dinți și i-a mulțumit pentru tot Melissei. I-a spus că nu va uita niciodată momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună în Istanbul.

ADVERTISEMENT

I-a cerut, de asemenea, să îi înțeleagă alegerea făcută. Andi i-a mărturisit tinerei că nu ar vrea să îi spună adio și că va fi mereu în inima lui.

Andi Constantin, către Melissa: „Nu vreau să ne spunem adio”

„Nu vreau să ne spunem adio. Voiam să îți spun că îmi pare rău pentru cum au decurs lucrurile”, i-a spus Andi Melissei.

ADVERTISEMENT

„E finalul pe care mi l-am construit. Sunt responsabil de acest final. Nu mi-aș reproșa nimic. Principalul gând a fost să fiu autentic, să fiu cât se poate de real, de sincer cu mine.

Am cerut-o cu mâna mea. Eu am vrut. Decât să fie un final fake, de poveste, mai bine unul real cum este acum.

ADVERTISEMENT

Nu cred că mi-aș fi dori să schimb ceva ce n-ar fi fost din mine”, a completat burlacul de la Antena 1.

Simona Bălăceanu și Ana Bene sunt fetele care au ajuns în finală. Andi a petrecut 24 de ore cu cele două fete pentru a le cunoaște și mai bine.

ADVERTISEMENT
andi constantin
Melissa a vorbit cu Andi Constantin după ce acesta a eliminat-o de la Burlacul. Foto: captură Antena 1

Ana și Simona, finalistele de la Burlacul

Don Juanul și-a împărțit timpul pentru fiecare din cele două fete rămase la poza de final. Cu Ana Bene, acesta s-a simțit ceva mai bine în activitățile pe care le-au avut împreună.

Andi a mărturisit că Ana i-a câștigat și mai mult încrederea față de ultimele întâlniri avute cu ea. Acesta și-a dat seama că tânăra își pune toată încrederea în el, spre deosebire de Simona, cu care la simularea unui zbor cu avionul nu a avut aceeași chimie.

Andi a spus că alegerea finală o face cu inima, chiar dacă ar putea foarte bine să ia o decizie cu creierul. Bărbatul a spus că ceea ce a urmat după cele două întâlniri a fost destul de asemănător pentru el, indiferent că a fost vorba despre Ana sau Simona.

 

ADVERTISEMENT