BURLACUL. Cînd va fi difuzată prima ediţie

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
14/01/2015, 22:11
BURLACUL. Cînd va fi difuzată prima ediţie

BURLACUL. Antena 1 continuă seria realityshow-ului „Burlacul”. Cel de-al cincilea sezon al show-ului, care îl are ca protagonist pe Andrei Andrei, începe mâine la Antena 1, de la 20.30.

20 de tinere, diferite ca înfăţişare şi fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe noul „burlac”, fotomodelul Andrei Andrei.

BURLACUL. În prima ediţie din acest sezon al emisiunii „Burlacul”, fotomodelul Andrei Andrei va decide, în cadrul ceremoniei trandafirului, care sunt cele zece fete care vor primi biletul către Portugalia.

BURLACUL. Timp de cinci sezoane, ”Burlacul” a fost prezentat de Cătălin Botezatu (4 ani) şi Bogdan Vlădau (1 an), însă producătorii au decis, potrivit wowbiz.ro să încalce regulamentul show-ului, pentru următoarea ediţie şi să o aleagă pe Andreea Mantea ca prezentatoare.

Botezatu a intrat, din această toamnă, în echipa Kanal D unde încă filmează pentru emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”.

BURLACUL. Formatul show-ului nu a suferit multe modificări.

Nu mai puţin de 20 de tinere încearcă să-l seducă pe burlac, în cazul de faţă Andrei. Dintre acestea doar zece vor pleca într-o „tabără” cu scopul de a-l câştiga pe burlac. Câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediţii, dar pot exista şi răsturnări de situaţie, astfel încât „burlacul” să elimine mai multe concurente în acelaşi timp sau chiar niciuna.

sursa: paginademedia.ro

 

Închide ×