ADVERTISEMENT
Life

Burlacul și Ana Bene nu mai sunt împreună, oficial! Andi Constantin a dezvăluit motivul despărțirii

Burlacul Andi Constantin și Ana Bene nu mai sunt împreună, iar informația este deja una oficială. Ce a dus la despărțire?
Autor: Dan Suta | 02.07.2021 | 10:41
Burlacul și Ana Bene nu mai sunt împreună, oficial! Andi Constantin a dezvăluit motivul despărțirii
Ana Bene și Andi Constantin nu sunt împreună. Foto: Instagram

Burlacul Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit la scurt timp după ce aceștia și-au dat o șansă, tânăra din Cluj fiind cea care a reușit să îi câștige inima bărbatului în finală.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită masculină de la Insula iubirii a cunoscut 25 de fete. Se pare că niciuna dintre acestea nu a fost pe placul lui.

După săptămâni întregi de tatonări și discuții cu femeile care s-au înscris în emisiune pentru a-l cunoaște, Andi a rămas tot burlac.

ADVERTISEMENT

Burlacul Andi Constantin și Ana Bene nu sunt împreună

În marea finală care a fost difuzată pe 1 iulie la Antena 1, Simona, Ana și Melissa au făcut ultimele eforturi pentru a-l cuceri pe bărbat.

Melissa a fost prima eliminată, iar apoi a urmat Simona. Tânăra de care Andi s-a simțit destul de aproape a fost dată la o parte pentru Ana Bene.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a spus, de altfel, clujencei, că nu simte iubire pentru ea, dar că vrea să îi acorde o șansă să o cunoască mai bine. Cea care a fost pusă să aleagă a fost chiar Ana.

Trebuie precizat că finala emisiunii a fost înregistrată în urmă cu mai mult timp înainte de difuzarea ei pe micul ecran. Așa cum s-a zvonit pe rețelele de socializare, cei doi nu au rezistat mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Andi are, totuși, numai cuvinte de laudă la adresa Anei. Acesta a mărturisit că cei doi au rămas prieteni foarte buni.

„Vom avea întotdeauna o conexiune reală”

„Ana e o femeie puternică. E o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere. Un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere.

ADVERTISEMENT

Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature. Întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, a declarat Andi Constantin pentru Antena 1.

Chiar dacă nu a reușit să fie aleasa inimii lui Andi, Ana nu regretă nicio clipă participarea la acest reality-show. Tânăra a declarat pentru același post de televiziune că experiența a fost de bun augur pentru ea.

ADVERTISEMENT

Fiecare a avut ceva de învățat din ceea ce au trăit și au ieșit mai câștigați din punct de vedere spiritual.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!