Sport

ŞOC! Prodan a vrut să dea cu MAŞINA peste Burleanu!

Daniel Prodan l-a băgat în sperieţi pe şeful FRF, Răzvan Burleanu, atunci cînd a trecut cu maşina la cîţiva centimetri de acesta....
15.01.2015 | 00:02

Daniel Prodan l-a băgat în sperieţi pe şeful FRF, Răzvan Burleanu, atunci cînd a trecut cu maşina la cîţiva centimetri de acesta.

Didi-Prodan-vs-Burleanu-660x400

Citeşte şi: GIGI BECALI. Exclusiv/ Cazul său a ajuns la Strasbourg! UNIUNEA EUROPEANA II FACE DREPTATE! 

Ca şoarecele şi pisica se au Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, şi fostul mare internaţional Didi Prodan! Motivul? După ce a ajuns şef la Casa Fotbalului, Burleanu l-a trimis în „şomaj” pe Prodan, care ocupa funcţia de director sportiv la lotul naţional Under 21. L-a acuzat pe fostul fundaş al echipei naţionale a României că a cauzat un prejudiciu de 10.000 de euro fiindcă a completat greşit un raport de joc la un meci de tineret, iar FRF a fost amendată de UEFA. Mai mult, postul ocupat de Prodan a fost desfiinţat! Nu mai contează cum a motivat actualul preşedinte decizia, cert e că, de atunci, fostul fotbalist îl „arde” pe unde-l prinde. Pe stradă, la televizor, replici peste replici. Firesc, omul e nemulţumit şi vrea să revină în postul pe care ajunsese să-l îndrăgească.

BOMBA DIMINETII!!! FLAGRANT AL PROCURORILOR DNA CU UN SEF DE LA PRIMARIA BUCURESTI!!! L-AU PRINS LUAND MITA!!! 

L-a taxat în drum spre Casa Fotbalului

La puţin timp după ce a cîştigat alegerile în finala cu Vasile Avram, Răzvan Burleanu l-a executat cu sînge rece pe Didi. Preaviz, patru ore de muncă şi plătit ca la carte. Regulamentar! De atunci, Prodan „turbează” de cîte ori aude de şeful fotbalului românesc, dar şi de mîna dreaptă a acestuia, Gheorghe Chivorchian. Surse din anturajul lui Răzvan Burleanu au dezvăluit că preşedintele s-a plîns că Didi Prodan ar fi trecut de bariera vorbelor. Concret, într-una dintre zile, cînd se îndrepta către Casa Fotbalului, Burleanu ar fi fost ajuns din spate de maşina lui Didi Prodan. Fostul internaţional ar fi mers apoi pe lîngă şeful de la FRF, şicanîndu-l. Nu l-a tachinat prea mult, a făcut dreapta şi a dispărut. Asta este povestea scurtă relatată pentru FANATIK de unul dintre apropiaţii şefilor de la Federaţia Română de Fotbal. Aceeaşi sursă a mai spus că Răzvan Burleanu nu a pus la suflet incidentul: „Deja a fost atacat de atîtea ori încît a devenit imun. Nu mai contează pentru el. Îşi face treaba, şi aşa are mult de alergat, asta i-ar mai trebui, să răspundă la toate atacurile la care este supus!”.

CE SFÎNT SE SĂRBĂTOREŞTE AZI!!! SPUNE-LE LA MULŢI ANI CELOR DRAGI!!!

„Îl iau de la genunchi în sus!”

Daniel Prodan

Citeşte şi: DINAMO. Tamaş, deturnat? Îi oferă proprietăţi imobiliare 

Contactat de FANATIK, Didi Prodan a fost ironic vizavi de incidentul din trafic. „Da’ ce, Burleanu are maşină? Parcă mergea cu bicicleta!”, a fost prima replică a fostului internaţional. Vocea i s-a înăsprit, iar ameninţările au început să curgă: „Să-l ferească Dumnezeu să-l prind! Să treacă pe celălalt trotuar dacă mă vede. Eu am jucat fundaş central, nu ştiu cu driblingul, îl iau de la genunchi în sus!”. În final, Didi Prodan a spus că nu-şi aduce aminte să-i fi făcut o asemenea farsă celui care l-a mazilit: „Nu ştiu, nu cred că m-am întîlnit cu el în trafic…”.

S-a lăsat cu plîngeri la DNA

Cînd a văzut că nu are sorţi de izbîndă în privinţa reîntoarcerii în cadrul Federaţiei, Daniel Prodan şi-a scos tot arsenalul în disputa cu Burleanu. I-a făcut denunţ la DNA în legătură cu două terenuri pe care preşedintele FRF le are la Oneşti şi la Ploieşti. Gestul lui Prodan a venit însă ca urmare a faptului că Răzvan Burleanu l-a acuzat pe fostul internaţional că a cerut 100.000 de euro pentru a-şi rezilia contractul cu federaţia. De asemenea, Prodan a susţinut că omul care i-a luat locul lui Mircea Sandu la FRF l-ar fi anunţat că se află în posesia unei plîngeri de viol depusă împotriva sa.

Citeşte şi: STEAUA. Un titular, disperat! “Gigi A CERUT 4.000.000 €!”

I-a cerut 100.000 de euro despăgubiri

Răzvan Burleanu s-a simţit rănit în orgoliu după anumite declaraţii pe care le-a făcut, la adresa lui, Didi Prodan. Astfel, după ce s-a consultat cu avocatul, şeful FRF l-a acţionat în judecată pe fostul internaţional, la Tribunalul Buftea. Preşedintele federaţiei îi cere lui Prodan despăgubiri de 100.000 de euro, pentru declaraţii defăimătoare. „Singurele lui calităţi sînt că stătea bine în zid şi bătea bine autul!”, contraatacă Burleanu. După ce a aflat că va ajunge în instanţă în urma plîngerii lui Burleanu, Prodan nu s-a sfiit să continue ironiile: „Dacă Burleanu jonglează de 100 de ori, atunci îi dau 100.000 de euro!”.

Citeşte şi: Mega transfer la Rapid! “Dinu S-A ÎNŢELES cu Săpunaru!”

S-a mutat din garsonieră

FOTBAL - FRF - ALEGERI

54 de selecţii are Didi Prodan la echipa naţională, pentru care a înscris o dată

„Mi-a plăcut treningul lui Burleanu, l-am văzut acum, e mîndru, cred că se crede şi el fotbalist îmbrăcat aşa!” (Daniel Prodan)