Burleanu anunţă: "Încep lucrările pentru Euro!". Care sunt arenele

Veşti bune pentru fanii fotbalului din România. Preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, anunţă că la finele anului vor începe lucrările la trei dintre stadioanele bucureştene pentru ca acestea să fie transformate total pentru Euro 2020.

"Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf se află în linie dreaptă. În această vară se vor termina toate studiile de fezabilitate, astfel încât, pe final de an, ne aşteptăm că lucrarile de demolare în primă fază să demareze. Încă sunt probleme la Dinamo. Astfel, în locul lui Dinamo, dacă nu se va rezolva problema, în momentul de faţă sunt doua propuneri, stadionul din Cotroceni şi Sportul Studenţesc" , a spus Burleanu pentru dolcesport.

Statul român vrea să refacă din temelii patru arene, Compania Naţională de Investiţii demarând deja discuţiile pentru arenele din Ghencea, Giuleşti şi pentru cea de lângă Arcul de Triumf.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695