Fotbal intern

Seamănă perfect, dar au pasiuni opuse. Cum arată fratele lui Răzvan Burleanu. Galerie FOTO

Răzvan Burleanu, preşedinte al FRF după alegerile din 2014, are un frate care urăşte fotbalul. Ce-i place, cu ce se ocupă şi cum arată Cosmin Burleanu. Sunt patru ani de când Răzvan Burleanu...
30.10.2017 | 10:57

Răzvan Burleanu, preşedinte al FRF după alegerile din 2014, are un frate care urăşte fotbalul. Ce-i place, cu ce se ocupă şi cum arată Cosmin Burleanu. Sunt patru ani de când Răzvan Burleanu este numărul unu în fotbalul românesc. După ce la data de 5 martie 2014 a câştigat în mod neaşteptat preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, succedându-i lui Mircea Sandu la cârma principalului for de putere al fotbalului autohton. Puţini ştiu că şeful FRF are un frate mai mic, care-i seamănă perfect, dar căruia nu a reuşit să-i inoculeze pasiunea pentru fotbal.

Cosmin Burleanu nu împărtăşeşte pasiunea lui Răzvan pentru fotbal, din contră îl detestă. Fratele mai mic al şefului fotbalului românesc nu este suporter al sportului rege, ci al minifotbalului. ”Nu vrea să audă de fotbal. De fotbalul mare, că acolo sunt scandaluri… Multe nenorociri”, au spus apropiaţi ai lui Cosmin, pentru Cancan.ro. De altfel, fratele lui Burleanu conduce Asociaţia de Minifotbal din Bacău, după ce la conducerea acesteia s-a aflat tatăl Gheorghe Burleanu. „A acceptat să conducă fotbalul destinat copiilor, îi place să lucreze cu ei. Mai ales că la minifotbal nu este atâta presiune”, au completat prietenii lui Cosmin. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Burleanu jr. preferă sporturile extreme

În afară de minifotbal, Cosmin Burleanu este pasionat de sporturile extreme. La început s-a limitat să privească, dar în cele din urmă a hotărât să le şi practice. Drept pentru care şi-a cumpărat motor. „La început îi plăcea să se uite. Dar a păşit, un pic, în această lume… Şi-a luat motor de vreo doi ani. Nu merge cu el pe stradă, nu l-am văzut, dar o face în drumeţii. Îi place şi tenisul, voleiul… ce nu-i fotbal. Aaaaa, sporturile de iarnă sunt o pasiune a lui. Schiul îi place foarte mult!”.  Cosmin Burleanu este jurist de profesie şi practică avocatura la un cabinet din Bacău.

Răzvan Burleanu a avut parte de patru ani tumultoşi la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. Însă a făcut de fiecare dată faţă cu brio criticilor primite în special din partea componenţilor Generaţiei de Aur. Din punct de vedere organizatoric a făcut paşi importanţi înainte, însă problema majoră rămâne ratarea calificării Naţionalei României la turneele finale. Răzvan Burleanu şi-a propus să candideze la un nou mandat în fruntea Federaţiei. Bătălia pentru conducerea FRF se anunţă antrenantă – vezi detalii.