Burleanu, atac devastator la Generaţia de Aur: „Nu-l duce capul”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
22/03/2018, 20:05
Burleanu, atac devastator la Generaţia de Aur: „Nu-l duce capul”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Burleanu se află în plin război al declaraţiilor cu contracandidatul său, Ionuţ Lupescu, şi predecesorul său Mircea Sandu. În acest sens, preşedintele FRF a prezentat mai multe episoade cu dezvăluirile privind afacerile pe care le-au făcut Lupescu şi Sandu din perioada în care colaborau la FRF.

Întrebat de ce nu a făcut dezvăluiri cu privire la Florin Prunea, un alt colaborator al lui Mircea Sandu, Răzvan Burleanu l-a făcut praf pe fostul internaţional român. „Pe el nu îl ducea capul să facă astfel de afaceri”, a fost reacţia preşedintelui FRF la adresa unuia dintre cei mai duri contestatari ai săi.

Ceasurile lui Prunea, din banii FRF?

Cu toate acestea, Florin Prunea apare ca personaj într-unul dintre episoadele lui Burleanu. „Şi pentru că nu există niciodată suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul românesc, peste două luni, în decembrie 2008, apare şi Florin Prunea, Director Relaţii Internaţionale FRF. Prunea cumpără alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux şi Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul românesc se mai îmbogăţeşte cu 3 ceasuri de lux şi pierde iar peste 10.000 de euro!”, a scris Burleanu pe blogul personal, la începutul lunii februarie.

Închide ×