Burleanu, atac devastator la Generaţia de Aur: „Nu-l duce capul”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
22/03/2018, 20:05
Burleanu, atac devastator la Generaţia de Aur: „Nu-l duce capul”

Burleanu se află în plin război al declaraţiilor cu contracandidatul său, Ionuţ Lupescu, şi predecesorul său Mircea Sandu. În acest sens, preşedintele FRF a prezentat mai multe episoade cu dezvăluirile privind afacerile pe care le-au făcut Lupescu şi Sandu din perioada în care colaborau la FRF.

Întrebat de ce nu a făcut dezvăluiri cu privire la Florin Prunea, un alt colaborator al lui Mircea Sandu, Răzvan Burleanu l-a făcut praf pe fostul internaţional român. „Pe el nu îl ducea capul să facă astfel de afaceri”, a fost reacţia preşedintelui FRF la adresa unuia dintre cei mai duri contestatari ai săi.

Ceasurile lui Prunea, din banii FRF?

Cu toate acestea, Florin Prunea apare ca personaj într-unul dintre episoadele lui Burleanu. „Şi pentru că nu există niciodată suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul românesc, peste două luni, în decembrie 2008, apare şi Florin Prunea, Director Relaţii Internaţionale FRF. Prunea cumpără alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux şi Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul românesc se mai îmbogăţeşte cu 3 ceasuri de lux şi pierde iar peste 10.000 de euro!”, a scris Burleanu pe blogul personal, la începutul lunii februarie.