Continuă războiul LPF – FRF: “Burleanu începe să aibă emoţii mari”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/02/2018, 09:54
Continuă războiul LPF – FRF: “Burleanu începe să aibă emoţii mari”

Justin Ştefan a postat un mesaj pe un site de socializare ăn care îl avertizează pe preşedintele FRF că nu va mai avea parte de încă un mandat în fruntea FRF: “Lui Răzvan Burleanu au început să-i plece votanţii. Magia cuvintelor care nu spun nimic, a pornit a se risipi. Oamenii au început să vadă dincolo de broşurile frumos colorate şi să realizeze că ele nu ţin nici de foame, nici de frig.

Terenurile sunt tot alea, cluburile continuă să trăiască de pe o zi pe alta, revoluţia organizatorică de la nivelul AJF-urilor se lasă aşteptată în continuare. Nu cădeţi în capcana creşterii numărului de practicanţi. Ei s-au înregistrat pe un calculator, nu îi veţi găsi în iarbă. Numărul de jucători legitimaţi e tot acolo. L-am şti exact dacă era cineva interesat să-l calculeze. Dar cum putem şti câţi jucători sunt legitimaţi la cluburile afiliate la FRF, dacă noi nu ştim câte cluburi sunt afiliate la FRF. E un secret de stat bine protejat.

“Alegătorii îşi caută o altă opţiune de vot”

Iar acum, culmea ipocriziei, Răzvan Burleanu îşi cere scuze în numele altora, când, de fapt, ar trebui să-şi ceară scuze pentru că nu a facut nimic pentru fotbalul românesc. Ar trebui să-şi ceară scuze pentru că timp de patru ani a dispreţuit legea română. Ar trebui să-şi ceară scuze că am ratat calificarea la Mondialele din Rusia pe mâna lui, prin aducerea unui antrenor care s-a dovedit că nu a avut nicio treabă cu postul de selecţioner. Ar trebui să-şi ceară scuze că a risipit bani pe broşuri, centre ilegale şi compensaţii pentru concedieri abuzive.

În loc să contribuie la dezvoltarea fotbalului, l-a transformat într-un loc al demagogiei. Avem site-uri, reviste, FRF TV, dar motivele de bucurie sunt inexistente. Burleanu ne pune să ne bucurăm pentru un baraj, de parcă am fi câştigat campionatul mondial. Ultima postare a lui Răzvan Burleanu arata că bucuria lui Andrei Vochin a fost închipuită. Nu, domnule Vochin, nu vom avea o luptă de idei. Răzvan Burleanu va contrazice din plin şi face doar ce ştie mai bine: rămâne un populist.

Oamenii au început să realizeze goliciunea vorbelor şi a promisiunilor. Faptele ultimilor 4 ani stau mărturie că nu s-a schimbat nimic la FRF. Iar pentru asta alegătorii îşi caută o altă opţiune de vot. Burleanu începe să aibă emoţii mari. Se vede din disperarea cu care se agaţă de orice moment, de orice cuvinte, pentru a arăta că el este conducatorul corect, care ia întotdeauna partea poporului. Doar ca poporul a început să se trezească.

Multi sunt cei care regretă ca i-au dat adeziuni lui Burleanu: , îmi spunea deunăzi reprezentantul unui club. Dar tot el a completat mai departe: . Să nu uităm: o adeziune nu-i un vot. Răzvan Burleanu ştie sigur asta”, este mesjaul lui Justin Ştefan.

Ştirea MOMENTULUI

Ce zice Meme Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB: “Îmi place mult”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.