Carousel hot news

ATACAT şi din interiorul FRF: “Mai important e scaunul de sub fund”

Răzvan Burleanu este atacat de unde se aştepta mai puţin, chiar din interiorul FRF, instituţie pe care o conduce. Marcel Puşcaş, membru fără drept de vot al Comisiei Tehnice, cea spre care...
09.09.2017 | 10:49
ATACAT şi din interiorul FRF:
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu este atacat de unde se aştepta mai puţin, chiar din interiorul FRF, instituţie pe care o conduce. Marcel Puşcaş, membru fără drept de vot al Comisiei Tehnice, cea spre care Burleanu a pasat responsabilitatea demiterii lui Daum, a lansat un atac dur pe pagina sa de Facebook.

“Când scaunul de sub fund e mai important decât fotbalul însuşi
-se întâmplă-

ADVERTISEMENT

M-am pronunţat pe tema selecţionerului acum un an, înaintea startului preliminariilor pt CM din Rusia. Orgoliul, trufia şi mândria i-au făcut pe unii să se creadă ATOATEŞTIUTORI. Au vrut să scape de “dracu'”, care nu-i lasă să aibă controlul vestiarului echipei naţionale şi care nu participă la dezvoltarea cultului personalităţii, în favoarea unui aburit-obedient foarte scump. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Consilierul şi preşedintele au apelat la …kinetoterapeut pentru a rezolva o problemă care se dorea strict de imagine pt obţinerea unui nou mandat. Fotbalul le-a demonstrat, în ciuda avertizărilor mele, că îţi poate juca feste când ţi-e lumea mai dragă. Eu am văzut acest film. Chiar am jucat în el. I-am avertizat de bine şi ei mi-au răspuns prin anularea dreptului de vot în Comisia tehnică structurată pt a putea fi manipulată.

ADVERTISEMENT

Burleanu, atacat dur de Marcel Puşcaş

Rezultatul? 15 milioane de euro zburaţi din fotbalul românesc. Acum se fuge de răspundere prin pasarea pisicii în curtea celebrei comisii tehnice. Celebritatea i-a adus-o lipsa de rezultate şi de profesionalism a deciziei celor trei amintiţi mai sus.

Dă-i românului mintea de pe urmă! Sunt curios dacă va răspunde cineva pt pagubă şi imagine. Probabil că după această luare de poziţie voi fi vinovat tot eu. Deh, vezi Doamne, nu sunt în echipă! Eu sunt într-o echipă: cea a fotbalului! E rău când sunt mai importante scaunul de sub fund şi obţinerea unui nou mandat decât fotbalul românesc! Goana din “no name” spre apostolism e grea, aproape imposibilă, când n-ai fundament. S-a cules ce s-a semănat”, a scris Marcel Puşcaş pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri