ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Burleanu, găsit vinovat pentru eşecul de la România U19. Ce plan diabolic avea şeful de la FRF

Dezvăluiri incredibile făcute de către un fost membru din staff-ul echipei naţionale a României.
Autor: Iuliana Spirache | 29.03.2018 | 17:48
Burleanu, găsit vinovat pentru eşecul de la România U19. Ce plan diabolic avea şeful de la FRF

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale a României, a lansat noi acuze la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF (Federaţiei Române de Fotbal). Acesta susţine că şeful de la Casa Fotbalului este vinovat pentru ratarea calificării naţionalei U19 la Campionatul European din Finlanda, după ce a pierdut cu Ucraina U19, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

“Ratarea calificării naţionalei U19 este eminamente din cauza lui Răzvan Burleanu. Administraţia actualei federaţii a pus o presiune infernală asupra acestui lot. În zilele anterioare meciului, jucătorilor li s-a transmis în repetate rânduri că . 

“Burleanu urma să coboare pe gazon!”

Antrenorii şi jucătorii nu au nicio vină pentru acest eşec. Burleanu a lăsat special meciul naţionalei mari de la Craiova pentru a veni la Ploieşti. A vrut să ia toţi laurii unei calificări a juniorilor. Scenariul serii era deja pregătit după obţinerea biletelor pentru turneul final. Burleanu urma să coboare pe gazon şi să fie aruncat în sus de echipă. Cum n-a mai ieşit cum şi-a propus, a plecat spăşit de la stadion. Sunt sigur că nici acum nu îşi dă deama de faptul că presiunile lor au îngropat această calificare”, a spus Pompiliu Popescu, conform gsp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!