Foto. Burleanu continuă războiul cu Lupescu. Cum vrea să-l discrediteze

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/03/2018, 07:37
Foto. Burleanu continuă războiul cu Lupescu. Cum vrea să-l discrediteze GALERIE FOTO

Alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) vor avea loc pe 18 aprilie, iar Răzvan Burleanu face tot posibilul să îl atace pe Ionuţ Lupescu, principalul său contracandidat. Actualul preşedinte al FRF a postat pe blogul său un nou articol prin care încearcă să arate că fostul internaţional român este apărat de cei pe care “i-a îmbogăţit din banii FRF”.

Răzvan Burleanu susţine că Ionuţ Lupescu a mărit comisionul oferit de FRF firmei SEG la 15%, chiar înaintea semnării contractului. Mai mult, Federaţia ar fi plătit excursia în Elveţia pe care au făcut-o Ionuţ Lupescu şi Cristi Iancu , iar un bilet de avion costând 1.600 de euro, printr-o firmă deţinută de Mircea Sandu.

FRF, obligată la penalităţi 

Asta nu e tot! Federaţia Română de Fotbal a fost obligată să plătească penalităţi firmei deţinute de Cristi Iancu, prietenul lui Ionuţ Lupescu, în caz de nerespectare a contractului, 100.000 de euro, dar nu există nicio sumă privitoare la penalităţile care ar fi trebuit achitate de SEG.  VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS TOATE DOCUMENTELE FĂCUTE PUBLICE DE RĂZVAN BURLEANU!

Închide ×