Explicaţia lui Burleanu după problemele de la naţională: “N-am apucat să construim”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/04/2018, 20:17
Explicaţia lui Burleanu după problemele de la naţională: “N-am apucat să construim”

Răzvan Burleanu şi-a asumat anumite greşeli comise la FRF, în mandatul său ca preşedinte. Acesta a vorbit şi despre aducerea unui selecţioner neamţ, pe Christoph Daum, la naţionala României:

 “Au fost şi lucruri greşite pe care le-am făcut în acest mandat. De ce nu am avut mai multe rezultate? Nu mi se pare o întrebare la obiect. Nu pot răspunde în câteva secunde. Nu am avut rezultate pentru că nu am câştigat. Cred că am nevoie de 4-5 minute în care să vă explic.

Burleanu: “Ar trebui să vă daţi seama că nu sunt mincinos”

Ar trebui să faceţi o analiză să vedeţi situaţia fotbalului românesc în 1990 şi azi. Principalul element care ne-a caracterizat pentru lipsa performanţelor de-a lungul timpului a fost reprezentat de lipsa managementului, dar şi banii au jucat un rol important. Mai e de construit. Încă n-am apucat să construim.

Îmi asum numirea lui Christoph Daum. De ce nu funcţiona Comisia Tehnică atunci când a venit Daum? Pentru că nu funcţiona. Cum putea domnul Iordănescu (n.r. şeful Comisiei Tehnice în acea perioadă) să conducă o şedinţă în care se discuta scaunul său? După 4 ani de mandat ar trebui să vă daţi seama că nu sunt mincinos. Noi la Federaţie trebuie să muncim zi de zi. Nu trebuie să venim la televiziuni să vorbim“, a spus Burleanu la Telekomsport.

Închide ×