Burleanu explică atacurile la Lupescu: „De-abia acum am aflat”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
22/03/2018, 17:16
Burleanu explică atacurile la Lupescu: „De-abia acum am aflat”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

“Am mai clarificat lucrurile şi pe pagina mea de Facebook. În 2014 scopul nostru era să dezvoltăm lucurile. De-abia în urmă cu câteva săptămâni am aflat aceste informaţii, aşa că acum le-am dezvăluit. Pe de-o parte avem probe de modul în care a fost administrată FRF şi, pe de alta, ştim de ce aceste informaţii nu au fost publicate acum patru ani de zile. După martie 2014, când am găsit informaţii care ne-au adus la aceste informaţii, am făcut demersurile. Nu avem nevoie de girul Comitetului Executiv” , a spus Burleanu în cadrul conferinţei de presă.

„Am spus că vom înainta aceste informaţii autorităţilor abilitate. Nu e un blog privat (razvanburleanu.ro), eu sunt o persoană publică. Unde să fac public aceste informaţii? Nu am timp să mă uit eu în arhivă. Angajaţii Federaţiei m-au ajutat în timpul lor liber, sâmbăta, duminica, să găsesc aceste informaţii. În aceşti patru ani de zile nu am folosit site-ul frf.ro pentru un drept la replică, pentru a răspunde atacurilor. Niciodată nu o să mă vedeţi că folosesc funcţia pentru interes personal” , a mai declarat preşedintele FRF.

Burleanu şi „anomaliile” lui Mircea Sandu

Burleanu a dezvăluit şi care au fost lucrurile care l-au şocat când a preluat şefia FRF. „O anomalie găsită la FRF. Colegi de-ai mei munceau până la ora 1:00, înainte nu mai găseai pe nimeni la 13:30. Nu aveam departament de achiziţii. Un anumit doctor îşi economiseşte 150.000 de euro pe an. Partea de cathering – preţuri uriaşe. Am blocat acest contract de rentă viageră. Eram atacat, şi eu, şi colegii mei. Acestea au fost anomaliile. În martie 2014, am găsit datoria SEG faţă de FRF de un milion de euro. Am ajuns la un consens, nu mai plătim astăzi, compania SEG prestează aceste servicii în baza datoriei”, a mai spus Burleanu.

Închide ×