Pastila Federală. Burleanu, în ziarele dintr-o lume paralelă: “A oferit dreptul de vot şi Asociaţiilor Judeţene de Fotbal la Play Station”

Nicolae Pop   
in Fotbal intern
05/04/2018, 12:24
Pastila Federală. Burleanu, în ziarele dintr-o lume paralelă: “A oferit dreptul de vot şi Asociaţiilor Judeţene de Fotbal la Play Station”
Bhutan a învins, la scor de neprezentare, România, după un surprinzător 0-0 la pauză. Antrenorul africanilor a declarat după meci: „Ne-am aşteptat la un meci greu cu România. În fotbalul mondial nu mai putem vorbi de echipe mici!”. Având în vedere rezultatul excepţional de la pauză, în cele 15 minute Răzvan Burleanu i-a prelungit lui Christoph Daum cu încă 10 ani contractul de antrenor principal!
 
Naţionala „A” de fotbal fete a României a învins cu 1-0 naţionala „B”, în finala Campionatului (lui Nelson) Mondialu’. S-a păstrat astfel tradiţia potrivit căreia, în fiecare an din mandatul lui Răzvan Burleanu la FRF o echipă naţională de fotbal a României a câştigat un Campionat Mondialu’. Impresarul sponsorului competiţiei a crezut că dă banii pentru emisiunea „Gospodar fără pereche”…

Răzvan Burleanu a fost declarat, 4 ani consecutiv, cel mai bun manager sub 35, sub 36, sub 37, respectiv sub 38 de ani 

În pregătirea alegerilor din 2012, Răzvan Burleanu a oferit dreptul de vot şi Asociaţiilor Judeţene de Fotbal la Play Station, Fotbal de Masă şi Fotbal pe Apă. Cluburile din Liga 1 (de FOTBAL) vor avea însă un singur vot, pe care nu îl vor putea folosi decât într-un eventual tur II. „Altfel, se ajungea în situaţia stupidă ca foştii mari fotbalişti şi mari antrenori să aibă un cuvânt de spus referitor la viitorul fotbalului românesc”, a declarat, vizibil emoţionat de măreaţa-i realizare, Răzvan Burleanu.
 
Răzvan Burleanu a fost declarat, 4 ani consecutiv, cel mai bun manager sub 35, sub 36, sub 37, respectiv sub 38 de ani dintre preşedinţii de federaţii de fotbal şi alte sporturi cu piciorul din România. Din ce în ce mai ocupat să-şi completeze C.V.-ul, preşedintele a delegat atribuţiunile de „minte limpede” din cadrul FRF fostului fotbalist Claudiu Răducanu. Prima acestuia de instalare a fost un bloc… notes.
 
P.S.
Mai scria ceva cu „Dinamo” şi „Liga Campionilor”, dar n-am avut curajul să citesc, pentru că era o poza cu Gigi Becali plângând… 
 

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×