Fotbal international

Burleanu, luat peste picior după ce a spus că România se califica din grupe la CM 2018

28.06.2018 | 10:10
Răzvan Burleanu, criticat de Dorinel Munteanu după ce a spus că România ar fi jucat în optimi la CM 2018

România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a terminat pe locul 4 grupa din preliminarii. Cu toate acestea, Răzvan Burleanu s-a arătat sigur de faptul că tricolorii ar fi putut avea o prestație bună la acest turneu final.

„Cu siguranţă România şi-ar fi găsit loc la această Cupă Mondială. Dacă am fi fost prezenţi, am fi avut şanse mari să ieşim din faza grupelor. Cel puţin la cum arată astăzi. Nivelul nu este unul foarte înalt, jucătorii sunt foarte obosiţi. Mă aştept ca ediţia din Qatar să arate o altă faţă, mai ales că se va desfăşura iarna, iar din punct de vedere sportiv jucătorii vor fi la nivel maxim al capacităţii”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu, în urmă cu o săptămănă.

Răzvan Burleanu, făcut praf de Dorinel Munteanu

Cel care i-a dat o replică lui Răzvan Burleanu a fost decanul la selecții al naționalei României, Dorinel Munteanu. „Neamțul” l-a contrazis pe șeful de la Casa Fotbalului:  „Vorbim la superlativ că echipa naţională putea face mai mult dacă era prezentă, dar nu suntem prezenţi!”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Pro Sport.

 

Naţionala României a terminat Grupa E din preliminariile Mondialului rus pe locul 4, cu 12 puncte, la 10 de liderul Polonia, care a părăsit turneul final încă din faza grupelor. Din grupa tricolorilor s-a mai calificat Danemarca, formație care a ajuns în optimile de finală, într-o grupă cu Franța, Peru și Australia.

134 de meciuri și 16 goluri are Dorinel Munteanu pentru România, fiind cel mai selecționat fotbalist din istoria naționalei

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri