Burleanu şi-a câştigat primul aliat din Liga 1! "Am trimis adeziunea"

razvan burleanu, ionut lupescu, frf, fc botosani, cornel sfaiter

Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu se vor duela pentru şefia Federaţiei Român de Fotbal. Actualul preşedinte FRF se poate baza deja pe un club din Liga 1 Betano

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal şi se prefigurează o luptă crâncenă între fostul internaţional român şi Răzvan Burleanu. Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani, a anunţat că a trimis o cerere adeziune prin care îşi arată sprijinul faţă de actuala conducere.

"Noi am trimis adeziune pentru Răzvan Burleanu. Am trimis, ce să vă spun. O să fie nişte alegeri, o luptă crâncenă. Lupescu a venit cu gânduri îndrăzneţe, dar numai membrii afiliaţi vor decide pe data de 18 aprilie", a declarat Cornel Şfaiţer pentru prosport.ro.

Burleanu, doar susţinere din partea botoşănenilor

Preşedintele clubului moldovean a evitat să declare pe cine va vota la alegerile FRF din 18 aprilie. Cornel Şfaiţer a precizat că se aşteaptă să fie o concurenţă puternică pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

"O să analizăm bine. Important e că o să avem nişte alegeri frumoase. O să fie o competiţie adevărată, o concurenţă adevărată. Un preşedinte actual, care mai are un mandat şi îşi doreşte să continue şi cu Ionuţ Lupescu, un om cu multă experienţă. Vom vedea", a mai comentat preşedintele celor de la FC Botoşani.