Burleanu pune tunurile pe Moruţan: “Să nu se mai repete”

Filon Stan   
in Fotbal intern
27/03/2018, 22:00
Burleanu pune tunurile pe Moruţan: “Să nu se mai repete”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent la Ploieşti şi a asistat la meciul dramatic pe care România U19 l-a pierdut în faţa Ucrainei U19. Preşedintele FRF s-a arătat dezamăgit de ratarea obiectivului şi l-a arătat cu degetul pe Moruţan pentru eliminarea din minutul 77.

”Au fost la câteva minute de un vis pentru ei. Sunt momente grele pentru ei, pentru părinţii lor, pentru antrenori, pentru noi toţi. Sper ca Moruţan să înveţe din acest gest şi să nu se mai repete aşa ceva. E o ratare a unei calificări, un eşec al tuturor. Nici nu mi-am dat seama că Moruţan a luat cartonaş roşu”, a spus Răzvan Burleanu.

România U19 a ratat calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă de Ucraina, scor 1-2

România U19 a pierdut calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă, în prelungiri, de Ucraina U19, scor 2-1. Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar a sărbătorit golul cum nu se putea mai prost. Tricolorul şi-a scos tricoul şi a văzut cel de-a dolilea cartonaş galben, apoi pe cel roşu. România a fost egalată în minutul 84, apoi ucrainenii au marcat pentru 2-1 în minutul 92. 

Închide ×