Fotbal international

Decizia lui Burleanu după experiența cu Daum. Nu vrea să mai audă de selecționeri străini

28.04.2018 | 17:29
Decizia lui Burleanu după experiența cu Daum. Nu vrea să mai audă de selecționeri străini
Burleanu nu mai vrea antrenori străini la națională

Președintele Federeației Române de Fotbal nu vrea să mai audă de selecționeri străini la echipa națională. Întrebat dacă aducerea lui Daum la națională a fost o eroare, Răzvan Burleanu a declarat că nu avea de unde să știe cum vor merge lucrurile și si-a asumat vina pentru ratarea calificării la Mondialul din Rusia.

Într-un intreviu acordat ziarului Adevărul, Răzvan Burleanu a vorbit despre problemele din fotbalul românesc și despre planurile pe care le are după  ce a obținut un nou mandat la șefia FRF. Burleanu a susținut că își asumă vina pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. “Cea mai mare bilă neagră este ratarea calificării la Mondialul din Rusia. Nu este exclusiv vina mea, dar este un eșec al administrației mele”, a declarat Răzvan Burleanu.

Șeful FRF a adăugat că a mai discutat cu fostul selecționer Cristoph Daum: “Da, m-a felicitat după alegeri. Mai păstrăm legătura. Daum a lucrat profesionist la FRF și a lăsat câteva lucruri bune în spate.”

Nu vrea să mai audă de selecționeri străini după episodul Daum

Chiar dacă nu a spus niciodată că numirea lui Daum la cârma echipei naționale a fost o eroare, Burleanu nu vrea să mai audă de selecționeri străini. “În mandatul meu, categoric nu! (…) Când pui un antrenor, îl pui să îți câștige meciurile. Eu nu aveam de unde să știu cum vor decurge lucrurile. Dacă ar exista o rețetă a succesului garantat, ar aplica-o toți. Dar mi-am asumat ratarea calificării, cu tot ce implică ea“, a mai spus șeful Federației.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri