Burleanu nu se sperie de Lupescu: “Nu îmi e teamă şi n-am emoţii”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
11/02/2018, 19:46
Burleanu nu se sperie de Lupescu: “Nu îmi e teamă şi n-am emoţii”

Actualul şef de la Federaţia Română de Fotbal nu se teme de Ionuţ Lupescu şi spune că este suţinut în continuare pentru un nou mandat în fruntea fotbalului românesc:

“Nu pot să spun că sunt luat prin surprindere. Bănuiam din mai multe motive că va face această mutare. Se pare că nu mai avea o poziţie aşa confortabilă şi de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el către acest post tindea. Nu îmi e teamă. Un lucru important pe care îl va reuşi este legat de faptul că nu va mai avea un alt contracandidat. Cei care îşi anunţaseră candidatura, Cristi Balaj sau Florin Prunea, se vor astfel uni în jurul lui.

“Voi vorbi mai mult”

Cei de la Liga a 3-a sunt hotărâţi să mă susţină. Nu am emoţii în privinţa asta. Percepţia publică emoţională întreţinută de presă sau canalele media este diferită faţă de cea din teritoriu asupra lucrurilor făcute de noi. Voi vorbi mai mult atunci când domnul Lupescu îşi va alege echipa”, a spus Răzvan Burleanu pentru GSP.

Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal duminică, 11 februarie.

 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.