Fotbal intern

Probleme înainte de alegeri! Federaţia, dată în judecată! “E un abuz, cer 100.000 de euro daune”

Răzvan Burleanu are probleme cu o lună înainte de alegerile FRF. Un club din Braşov a anunţat că va da în judecată Federaţia.
14.03.2018 | 13:54
Probleme inainte de alegeri Federatia data in judecata E un abuz cer 100000 de euro daune

Clubul CS Blue Angel Cristian din Braşov a fost înfiinţat în 2011, însă a fost dezafiliat în luna august a anului trecut. Claudiu Cernat, preşedintele echipei, a anunţat că oficialii clubului nu au fost înştiinţaţi nici acum de decizia luată de FRF şi că a aflat întâmplător de ceea ce s-a întâmplat.

Prin luna noiembrie a anului trecut, am participat la o întîlnire cu cei din Generaţia de Aur şi atunci am aflat că clubul pe care-l conduc a fost dezafiliat! Am crezut că este o glumă, astfel că am pus mîna pe telefon şi am sunat la FRF unde am discutat cu Viorel Duru, care mi-a explicat că CS Blue Angel Cristian – Braşov a fost dezafiliat în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv al FRF, care a avut loc în luna august din 2017. Încă din 7 decembrie 2017 am trimis o adresă la FRF în care cer să mi se explice situaţia clubului pe care-l conduc, însă pînă acum nu am primit niciun răspuns! Este un abuz! Cred că este o răzbunarea a actualei conduceri a FRF, care, în termeni fotbalistici, mi-a dat la temelie, pentru că ştiau că nu pot conta pe votul meu la alegerile pentru funcţia de preşedinte. Eu am avut o echipă de seniori cu care am activat în Liga a 2-a de futsal timp de două sezone, 2015-2016 şi 2016- 2017. În sezonul 2016-2017 am participat în campionat atît cu echipa de seniori, cît şi cu echipa de juniori. În vara trecută, din cauza unor probleme personale, nu am mai înscris echipa de seniori şi în campionatul 2017-2018, dar am încris, pe 15 septembrie 2017, echipa de juniori U 19 în campionatul organizat de FRF”, a declarat Claudiu Cernat pentru Monitorul Expres.

Când va fi dată în judecată Federaţia

Preşedintele clubului braşovean susţine că îşi va căuta dreptatea în instanţă, iar pentru acest lucru a apelat deja la o casă de avocatură. Am luat legătura cu o casă de avocatură şi vineri voi acţiona FRF în judecată. Voi cere daune morale, încă nu ştiu exact cît, 50.000- 100.000 de euro, dar voi cere şi dreptul de a participa cu drept de vot la Adunarea Generală din aprilie”, a mai precizat Claudiu Cernat. Alegerile FRF vor avea loc pe 18 aprilie.