Carousel hot news

Burleanu a pus GÎND RĂU unui alt component al “Generaţiei de Aur”: “Are salariu foarte mare!”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, susţine că nu are nici un conflict cu componenţii “Generaţiei de Aur” şi că Bogdan Stelea a plecat de bunăvoie. De asemenea, şeful de la Casa...
18.06.2014 | 23:38
Burleanu a pus GÎND RĂU unui alt component al “Generaţiei de Aur”: “Are salariu foarte mare!”
ADVERTISEMENT

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, susţine că nu are nici un conflict cu componenţii “Generaţiei de Aur” şi că Bogdan Stelea a plecat de bunăvoie. De asemenea, şeful de la Casa Fotbalului a precizat că salariul lui Florin Răducioiu, selecţionerul U-15, va fi micşorat.

“Nu am nici un război cu Generaţia de Aur. Vedeţi vreun conflict între mine sau FRF şi Hagi? Stelea a plecat pentru că a vrut el, eu nu am vrut să ne despărţim. Gâlcă s-a dus la Steaua, iar postul lui Prodan a fost desfiinţat, nu a fost dat afară. Mîine voi discuta cu Stelea, dar eu din cîte am înţeles de la domnul Iordănescu, Bogdan avea un salariu foarte mic. De acum înainte încercăm să facem pachete atractive pentru antrenori. Răducioiu are un salariu foarte mare, ştie şi el că nu poate să continue în aceleaşi condiţii”, a spus Răzvan Burleanu la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

raducioiu_94606900

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri