Burleanu se ia de susţinătorii lui Lupescu: ”Folosesc principiul Omerta”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
22/03/2018, 17:51
Burleanu se ia de susţinătorii lui Lupescu: ”Folosesc principiul Omerta”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Preşedintele FRF i-a luat la ţintă pe cei care au absentat de la şedinţa în care s-a pus problema ca Federaţia să se constituie ca parte civilă împotriva lui Ionuţ Lupescu. Aceştia au fost reprezentanţii Ligii 1, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală şi Dani Coman. Astfel, Răzvan Burleanu a pus tunurile pe cei absenţi. 

“Probabil că a fost cod roşu la Liga 1 şi de aceea nu au ajuns la şedinţă. O şedinţă în care s-a discutat despre ceea ce se întâmplă cu banii din fotbal. Probabil că nu-i interesează, se bazează pe principiul Omerta, adică nu văd, nu aud, nu vorbesc. De altfel se suţin unii pe alţii, mai degrabă se acoperă unii pe alţii”, a spus Burleanu. 

Ce decizie ia FRF în cazul lui Lupescu

În Comitetul Executiv de astăzi al FRF, nu s-a supus, aşa cum credeau oameni din fotbalul românesc, nimic legat de contractele semnate de Ionuţ Lupescu pe vremea când lucra la FRF, despre care Răzvan Burleanu a scris în ultima perioadă. În schimb fiecare dintre cei prezenţi a primit un dosar cu actele despre care a tot scris, iar după ce “cazul” va fi complet, atunci se va vota dacă FRF trebuie să se constituie parte civilă într-un proces îndreptat contra lui Lupescu. 

Închide ×