Fotbal international

Burleanu, singurul mulţumit după remiza din Liga Naţiunilor! ”Sincer, am preferat o victorie în Portugalia decât una cu Muntenegru”

08.09.2018 | 19:21
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu nu s-a sfiit şi s-a declarat mulţumit după ce echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-o cu Muntenegru la debutul în Liga Naţiunilor! 
ADVERTISEMENT

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu nu s-a sfiit şi s-a declarat mulţumit după ce echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-o cu Muntenegru la debutul în Liga Naţiunilor!  Nu remiza seniorilor l-a bucurat însă pe şeful fotbalului românesc, ci rezultatul înregistrat de tineretul lui Mirel Rădoi. Burleanu s-a arătat totuşi încrezător şi că echipa lui Contra poate să termine pe primul loc grupa, deşi a început cu un egal. În schimb, susţine că şi-a dorit mult mai mult o victorie a tineretului cu Portugalia U21 şi s-a declarat chiar fericit că dorinţa i s-a îndeplinit.

”O bucurie foarte mare, pe care, sincer, mi-o doream. Dacă e să fiu sincer cu dumneavoastră, îmi doream mult mai mult o victorie în Portugalia decât o victorie în faţa Muntenegrului, ţinând cont că, totuşi, Nations League e o competiţie care nu te duce automat la Campionatul European. Pentru această generaţie e o victorie foarte importantă, e o victorie în schimb de etapă, fiindcă totuşi ne aşteaptă meciul cu Bosnia, de la Ovidiu, unde trebuie neapărat să câştigăm”, a declarat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
Burleanu, singurul mulţumit după remiza din Liga Naţiunilor! Razvan Burleanu se bucura dupa Adunarea Generala a FRF, desfasurata in Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federtiei Romane de Fotbal din Bucuresti, mircuri 18 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu nu s-a sfiit şi s-a declarat mulţumit după ce echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-o cu Muntenegru la debutul în Liga Naţiunilor!

Burleanu, singurul mulţumit după remiza din Liga Naţiunilor!

La fel ca în preliminariile pentru Cupa Mondială 2018, şi debutul în Liga Naţiunilor a avut loc de asemenea în compania reprezentativei Muntenegrului. Atunci, a fost 1-1, acum s-a terminat 0-0. Răzvan Burleanu a precizat că echipele din fostul bloc iugoslav reprezintă în continuare un obstacol foarte mare pentru naţionala noastră:

”Da, se pare că e un făcut aşa, că nu reuşim să ne impunem în faţa echipelor din fostul spaţiu iugoslav, cunoşteam acest lucru, că sunt echipe puternice, care se apără foarte bine şi că doar printr-un joc foarte bun, mai ales în faza ofensivă, am fi putut să fi înscris. Nu cred în semne rele, urmează meciul de la Belgrad, în care orice este posibil, după care ne întoarcem la Bucureşti, după – meciul cu Lituania, astfel încât obiectivul este înca acolo, încă putem să îl îndeplinim, a mai spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
Burleanu, singurul mulţumit după remiza din Liga Naţiunilor!Presedintele FRF Razvan Burleanu participa la conferinta de presa in cadrul careia este anuntata lansarea de catre Federatia Romna de Fotbal si Editura NICULESCU a unui manual auxiliar de matemateca, parte din programul national ”Federatia Romana de Fotbal sustine educatia”, in Cluj-Napoca, duminica, 27 martie 2016. MIRCEA ROSCA / SPORTPICTURES
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu nu s-a sfiit şi s-a declarat mulţumit după ce echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-o cu Muntenegru la debutul în Liga Naţiunilor!

Şeful fotbalului românesc, satisfăcut după egalul cu Muntenegru!

Dacă remiza seniorilor nu reprezintă cel mai bun rezultat, atunci victoria naţionalei de tineret împotriva Portugaliei a avut darul de a-l mulţumi pe Burleanu. Sunt însă câteva probleme pentru Mirel Rădoi înaintea următorului joc. Echipa naţională a României U21 încearcă să se califice la Campionatul European 2019 care va avea loc în San Marino şi Italia, iar Mirel Rădoi are patru absenţe importante în lotul naţionalei de tineret.Patru jucători importanţi vor lipsi din lotul pregătit de fostul jucător al FCSB-ului pentru duelul cu naţionala pe care în tur am învins-o, scor 3-1.

Mirel Rădoi nu se va putea baza pe serviciile lui Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Ivan. Cei doi fotbalişti vor lipsi după ce au fost eliminaţi în meciul disputat de naţionala României pe terenul reprezentativei Portugaliei U21, scor 2-1. Mai mult, selecţionerul naţionalei de tineret nu o să îl aibă în lot nici pe George Puşcaş, cel care mai are o etapă de suspendare după cartonaşul roşu încasat cu Ţara Galilor, scor 0-0. De asemenea, titular în meciul Portugalia U21 – România U21, scor 1-2, din preliminariile Campionatului European 2019, Dragoş Nedelcu, va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

15 puncte are naţionala de tineret în grupa de calificare pentru Campionatul European

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri