“În momentul în care Lupescu îşi va anunţa candidatura, Burleanu e istorie”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/02/2018, 12:51
“În momentul în care Lupescu îşi va anunţa candidatura, Burleanu e istorie”

Fostul medic de la echipa naţională a României spune că în cazul în care Ionuţ Lupescu va candida la şefia Federaţiei Române de Fotbal, atunci Răzvan Burleanu va trebui să nu se mai gândească la un nou mandat şi să se retragă din cursa pentru FRF.

“În cazul în care el va candida, vă asigur, câştigul este de 100%. În momentul în care Lupescu îşi va anunţa candidatura, Burleanu e istorie. În următoarele zile, vom fi martorii unei mari surprize, atunci când vom afla dacă Lupescu candidează sau nu. Mai are de rezolvat unul sau două puncte în programul pe termen lung.

“Burleanu joacă la cacealma”

El nu vine să câştige nişte alegeri. Va avea un program de care statul, Guvernul României, UEFA şi FIFA vor fi interesate. Nu e o plesneală.

Dacă Lupescu îşi prezintă candidatura, Burleanu va abandona. Nu poate concura cu binele fotbalului. El joacă o cacealma, dar nu poate să concureze cu cel pe care-l vede că este adus special pentru problemele şi redresarea fotbalului românesc. Atunci se va vedea nevoit să abandoneze. Va fi un suflu, un entuziasm, o explozie pentru toţi electorii către curentul Lupescu”, a declarat Pompiliu Popescu, la Pro X.

Ionuţ Lupescu va anunţa dacă va candida sau nu în zilele următoare.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.