Burleanu TREMURĂ! Mititelu şi Iancu au făcut OPOZIŢIE! Ce a DECIS Tribunalul Bucureşti

UPDATE Ora 15:00 / După o oră de dezbateri, Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pe cererea de înscriere a mandatului de preşedinte a lui Răzvan Burleanu în Registrul Federaţiilor....
03.06.2014 | 15:00
Burleanu TREMURA Mititelu si Iancu au facut OPOZITIE Ce a DECIS Tribunalul Bucuresti
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 15:00 / După o oră de dezbateri, Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pe cererea de înscriere a mandatului de preşedinte a lui Răzvan Burleanu în Registrul Federaţiilor. Aşa cum FANATIK a anunţat de ieri, AJF Giurgiu a solicitat suspendarea procesului!

Mai mult decît atît, Adrian Mititelu şi Marian Iancu au făcut front comun cu AJF Giurgiu şi au solicitat respingerea cererii de înscriere a mandatului noului preşedinte al FRF! Dacă Iancu a făcut-o prin Fotbal Club Timişoara SA, club care nu mai participă în competiţie, dar este în continuare membru afiliat al FRF, Mititelu, cu clubul în faliment şi fără putere de reprezentare, a găsit o metodă ingenioasă prin care să îşi expună punctul de vedere! Astfel, Mircea Moise, omul lui Mititelu, a avut împuternicire din partea Corvinului Hunedoara, formaţie de Liga a IV-a, aflată în război de ani de zile cu FRF pentru banii pe care îi are de recuperat de la Rapid pentru transferul lui Bogdan Lobonţ!

ADVERTISEMENT

Instanţa Tribunalului Bucureşti a rămas în pronunţare, decizia urmînd a se da miercuri!

–––––––––––––––

Răzvan Burleanu a fost ales de 3 luni preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal de către Adunarea Generală, însă lucrurile sînt departe de a fi clarificate! Războiul dur dus cu fostul preşedinte, Mircea Sandu, a născut prozeliţi de partea Naşului, iar înscrierea mandatului noului şef de la Casa Fotbalului la grefa Tribunalului Bucureşti este îngreunat.

AJF Giurgiu a formulat o cerere de intervenţie la cererea FRF de înscriere în Registrul Federaţiilor ce urmează a fi girată de Tribunalul Bucureşti, iar astăzi este ziua decisivă, fiind programat al treilea termen, în care sînt şanse foarte mari să se judece. În speţă, Tribunalul să se pronunţe pe cererea de intervenţie a giurgiuvenilor şi pe cererea de înscriere a mandatului lui Răzvan Burleanu, în funcţie de cele invocate de către cele două părţi.

ADVERTISEMENT

AJF Giurgiu vrea să suspende procedura de înscriere a mandatului lui Burleanu

Surse apropiate celor de la AJF Giurgiu au dezvăluit pentru FANATIK.RO că avocaţii acestora analizează oportunitatea de a solicita instanţei suspendarea cererii de înscriere a mandatului lui Burleanu: “Asociaţia a formulat la Judecătoria sector 2 o acţiune în anulare a hotărîrii Adunării Generale a FRF din 5 martie, iar cererea de înscriere a mandatului de preşedinte a lui Burleanu de la Tribunal se bazează pe acea hotărîre. Tocmai de aceea, avocaţii studiază posibilitatea de a solicita Tribunalului suspendarea procedurii de înscriere pînă la soluţionarea definitivă a acelei acţiuni.Vor lua decizia în timpul dezbaterilor, în funcţie de cum decurge procesul!”

Judecătoria Sector 2 decide în iulie dacă îl suspendă din funcţie pe Burleanu!

Mai mult decît atît, AJF Giurgiu, pe cale separată, a solicitat la Judecătoria Sector 2 suspendarea preşedintelui Răzvan Burleanu, termenul fiind stabilit de instanţă, după ce toate părţile au depus concluzii, pentru 15 iulie 2014! Dacă instanţa ar accepta solicitarea AJF Giurgiu, tot fotbalul românesc ar fi în aer, Răzvan Burleanu neputînd să-şi mai exercite funcţia de preşedinte al FRF, o eventuală sentinţă fiind definitivă şi executorie!

ADVERTISEMENT

suspendare

Tags: