Fotbal international

Video. Burnley-Liverpool, meci decis prin golul unui fundaş în minutul 90+4. Vezi rezumatele etapei aici

Liverpool câştigă dramatic la Burnley printr-un gol marcat în prelungiri. "Cormoranii" şi-au consolidat locul în "Big Four" cu acest succes, având 6 puncte peste Arsenal.
01.01.2018 | 10:36
Video BurnleyLiverpool meci decis prin golul unui fundas in minutul 904 Vezi rezumatele etapei aici

UPDATE, ora 18:50. Liverpool a câştigat dramatic la Burnley cu un gol marcat în prelungiri. VIDEO REZUMAT Mane a deschis scorul cu o execuţie superbă, dar islandezul Gudmundsson a reuşit golul egalării cu 3 minute înainte de final. Klavan a înscris în minutul 90+3 cu capul în urma unei faze fixe şi Liverpool se duce la 6 puncte faţă de Arsenal, fiind pe locul 4. 

În alte meciuri disputate luni, Leicester s-a impus cu 3-0 în meciul cu Huddersfield, Newcastle învinge cu 1-0 la Stoke, iar în primul meci al zilei Brighton şi Bournemouth, scorul a fost 2-2. Ultimul meci al zilei se joacă pe Mersey Side între Everton şi Manchester United. Vezi confruntarea aici. 

Burnley – Liverpool 1-2 

 

Leicester – Huddersfield 3-0

 

Brighton – Bournemouth 2-2

 


UPDATE, ora 16:35. Jurgen Klopp abordează meciul cu Burnley printr-o formulă surpriză. Coutinho şi Salah nu sunt în lot, iar Firmino este lăsat pe banca de rezerve. Asta alimentează şi mai mult zvonurile conform cărora brazilianul Coutinho va pleca la Barcelona în această iarnă.   VEZI MECIUL ONLINE AICI

În primul meci al etapei, Brighton şi Bournemouth au încheiat la egalitate, scor 2-2. Golurile au fost înscrise de Knockaert şi Murray pentru gazde, respectiv Cook şi Wilson pentru oaspeţi. 


Formaţia antrenată de Jurgen Klopp pleacă cu prima şansă în partida de pe terenul  surprizei din prima parte a sezonului. Burnley a remizat în urmă cu două săptămâni, 2-2, pe terenul lui Manchester United, într-o partidă în care elevii lui Jose Mourinho au fost conduşi cu 2-0 şi au obţinut un punct în minutele de prelungire datorită golurilor lui Jese Lingard. VEZI MECIUL ONLINE AICI

În ciuda faptului că Burnley nu a mai câştigat de patru etape, formaţia lui Sean Dyche se află pe locul şapte în clasament şi este la doar patru puncte de locurile care duc în cupele europene. Liverpool i-ar putea egala pe cei de la Manchester United în ierarhia din Premier League în eventualitatea unui succes în meciul de astăzi şi un rezultat negativ pentru trupa lui Mourinho.

Burnley – Liverpool LIVE STREAM Premier League. Ofensiva lui Klopp în mare formă

Burnley – Liverpool LIVE STREAM Premier League.  Salah, Firmino, Coutinho şi Mane formează una dintre cele mai puternice ofensive din Europa, fiind de altfel pe locul al doilea în clasament la numărul de goluri marcate în Premier League. Salah a pierdut fotoliul de al clasamentului golgheterilor în faţa lui Harry Kane, însă ar putea profita de faptul că atacanul englez evolueză doar la mijlocul săptămânii pentru a se întoarce pe primul loc.

Burnley – Liverpool LIVE STREAM Premier League. La fel ca şi în ultimele partide, Jurgen Klopp nu se va putea baza pe portarul Adam Bogdan, Jordan Henderson, Alberto Moreno şi pe Nathaniel Clyne, cu toţii fiind accidentaţi, în timp ce la gazde vor absenta Robbie Brady şi Tom Heaton.

Tags: