Fotbal international

BURSA STRANIERILOR. Ce au făcut românii în weekend. Keşeru, triplă. Goluri pentru Maxim şi Papp

FANATIK.RO îţi prezintă în continuare cum s-au descurcat jucătorii şi antrenorii noştri de peste hotare în weekend-ul 28-31 octombrie 2016....
01.11.2016 | 00:04
BURSA STRANIERILOR Ce au facut romanii in weekend Keseru tripla Goluri pentru Maxim si Papp

FANATIK.RO îţi prezintă în continuare cum s-au descurcat jucătorii şi antrenorii noştri de peste hotare în weekend-ul 28-31 octombrie 2016.

ANGLIA

Florin Gardoş (Southampton) – Nu a fost în lot pentru confruntarea împotriva lui Chelsea

Costel Pantilimon (Watford) – A fost rezervă la Watford în meciul cu Hull City, scor 1-0.

SPANIA

Florin Andone (Deportivo)

Răzvan Raţ (Rayo Vallecano) – A fost rezervă neutilizată în meciul pierdut de Rayo cu 3-2 la Tenerife

Paul Anton (Getafe) – Nu a fost în lotul lui Getafe la confruntarea cu Levante

Răzvan Ochiroşii (Alcorcon) – Rezervă la Alcorcon în meciul de pe teren propriu cu Mirandes

ITALIA

Vlad Chiricheş (Napoli) – Integralist în meciul dintre Juve şi Napoli, scor 2-1. (VEZI DETALII)

Ştefan Radu (Lazio) – A dat o pasă de gol în victoria lui Lazio, 2-1 cu Sassuolo.  (VEZI DETALII)

Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina) – Tătăruşanu a închis poarte Fiorentinei în deplasarea de la Bologna, în care echipa sa a cîştigat cu 1-0.  (VEZI DETALII)

Ianis Hagi (Fiorentina) – A fost rezervă la Bologna, în victoria toscanilor cu 1-0.  (VEZI DETALII)

Adrian Stoian (Crotone) – S-a accidentat după doar 17 minute în meciul dintre Crotone şi Chievo, fiind înlocuit de Nalini  (VEZI DETALII)

Valentin Cojocaru (Crotone) – Rezervă în victoria lui Crotone, 2-0, împotriva lui Chievo. E prima victorie din campionat a nou promovatei.  (VEZI DETALII)

Alexandru Mitriţă (Pescara) – A jucat 77 de minute pe San Siro în meciul dintre AC Milan şi Pescara, 1-0. A marcat Bonaventura.  (VEZI DETALII)

GERMANIA

Alexandru Maxim (Stuttgart) – A intrat în minutul 77 şi a marcat golul de 3-1 al “şvabilor” în deplasarea de al Karlsruher (VEZI DETALII)

Laszlo Sepsi (FC Nurnberg) – A fost integralist pentru Nurnberg în remiza, scor 1-1 cu St. Pauli.

BELGIA

Nicolae Stanciu (Anderlecht) – A jucat 90 de minute în înfrîngerea lui Anderlecht de pe terenul lui Beveren, scor 1-2. VEZI DETALII AICI

Alexandru Chipciu (Anderlecht) – Nu este refăcut după accidentarea suferită la echipa naţională. Nu a fost în lotul lui Anderlecht pentru meciul cu Beveren.

BULGARIA

Edward Iordănescu (ŢSKA Sofia) – Înfrîngere pentru Edi Iordănescu în etapa a 12-a din Bulgaria, scor 0-1, pe propriul teren, cu Lokomotiv Plovdiv. ŢSKA este pe 3, la şapte puncte în spatele lui Ludogoreţ. VEZI DETALII AICI

Cosmin Moţi (Ludogoreţ) – A fost integralist pentru Ludogoreţ în partida de la Ruse, cu Donav, cîştigată de campioana Bulgariei, scor 5-3. A luat un galben în minutul 66.

Claudiu Keşeru (Ludogoreţ) – A marcat trei goluri pentru Ludogoreţ în partida pe care echipa sa a cîştigat-o pe terenul lui Dunav Ruse, scor 5-3. VEZI VIDEO

Srgian Luchin (Levski Sofia) – Luchin a fost integralist în confruntarea dintre Botev Plovdiv şi Levski Sofia. S-a încheiat 1-1.

ISRAEL

Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva) – Victorie importantă obţinută de Beer Sheva, scor 2-0, cu Maccabi Tel Aviv. Echipa lui Hoban este lider în Israel.

Mihai Roman (Maccabi Petah Tikva) – Petah Tikva a învins pe Shmona, scor 2-1, şi este pe locul doi în Israel.

Claudiu Bumba (Hapoel Tel-Aviv) – A marcat pentru Hapoel Tel Aviv în minutul 19 al partidei cu Hapoel Kfar-Saba. S-a terminat 1-1, iar Hapoel este pe locul 9.

RUSIA

Mircea Lucescu (Zenit) – A cîştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Tom Tomsk. Zenit e pe 2, la egalitate cu Spartak Moscova. VEZI VIDEO

Andrei Prepeliţă (Rostov) – A fost integralist pentru FK Rostov în partida pierdută cu 0-1 împotriva celor de la Amkar Perm,, în etapa a 12-a din prima ligă rusă.

Gheorghe Grozav (Terek) – A jucat 20 de minute în victoria lui Terek, 4-1 cu Ural. La gazde a marcat

Gabriel Torje (Terek) – A fost rezervă neutilizată în victoria echipei sale la Ural.

Eric Bicfalvi (Tom Tomsk) – A fost integralist în meciul cu Zenit, pierdut cu 0-1 de Tomsk.

TURCIA

Bogdan Stancu (Genclerbirligi) – Nu a făcut parte din lotul lui Genclerbirligi pentru partida cu Beşiktaş. Atacantul român a răcit chiar înainte de meci şi nu a putut fi recuperat.

Cosmin Matei (Genclerbirligi) – Este în continuare accidentat şi a lipsit pentru al nouălea meci consecutiv din lotul lui Gencler.

Adrian Hora (Konyaspor) – Nu e în lot pentru meciul cu Bursaspor

Raul Rusescu (Osmanlispor) -A jucat 45 de minute pentru Osmanlispor în înfrîngerea de pe terenul lui Gaziantepspor, 1-3.

Cristian Tănase (Karabukspor) – A jucat 82 de minute în meciul cu Fenerbahce. Fără realizări deosebite.

Marius Alexe (Karabukspor) – Alexe e accidentat grav şi e în perioada de recuperare.

Valerică Găman (Karabukspor) – Integralist în defensivă, cu Fenerbahce. “Canarii” au cîştigat cu 5-0

Iasmin Latovlevici (Karabukspor) – Integralist pe postul de fundaş stînga

Andrei Marc (Şanliurfaspor) – Titular în duelul cu Mersin. A jucat 68 de minute în remiza 1-1

EMIRATE

Cosmin Olăroiu (Al Ahli) – Al Ahli, echipa antrenată de Olăroiu, a terminat la egalitate pe terenul lui Al Shabab, scor 0-0, în etapa a cincea de campionat. VEZI DETALII AICI

Adrian Ropotan (Hatta) – A fost integralist în victoria obţinută pe propriul teren, cu Emirates Club, scor 2-1. A luat un galben în prima repriză.

Mihai Răduţ (Hatta) – Nu a făcut parte din lotul lui Hatta în victoria cu Emirates Club, scor 2-1.

Mihai Costea (Al Ittihad Kalba) – Rezervă neutilizată la meciul dintre Al Dhafra şi Al Ittihad Kalba, scor 2-1.

GRECIA

Răzvan Lucescu (Xanthi) – Doar egal acasă, scor 0-0, contra celor de la Kerkyra. Xanthi rămîne neînvnsă de cinci meciuri în campionat.

CROAŢIA

Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb) – A fost titular pentru Dinamo Zagreb în partida pe care echipa sa a cîştigat-o pe terenul lui Zapresic, scor 1-0. Dinamo rămîne pe doi, depăşită de Rijeka.

Florentin Matei (Rijeka) – A fost rezervă neutilizată în victoria lui Rijeka, 2-0 cu Lokomotiv Zagreb

QATAR

Dragoş Grigore (Al Sailiya)

ARABIA SAUDITĂ

Constantin Gâlcă (Al Taawon) – A obţinut prima victorie pe banca celor de la Al Taawon, pe terenul ultimei clasate în Arabia Saudită, Al Qadisiya. VEZI DETALII AICI

AUSTRIA

Paul Pârvulescu (St. Polten) – A fost integralist pentru St. Polten în înfrîngerea pe care echipa sa a suferit-o pe propriul teren, cu Altach, scor 0-1.

UCRAINA

Alexandru Vlad (Dnepr) – A fost integralist la Dnepr în disputa cu Stal din campionat, încheiată 1-1

OLANDA

Andreas Calcan (Willem II) – Calcan a rămas pe banca de rezerve în partida pe care Willem II a cîştigat-o pe propriul teren în faţa celor de la Groningen.

ELVEŢIA

Paul Papp (FC Will) – A deschis scorul în partida pe care echipa sa FC Wil a pierdut-o în deplasare cu Servette, scor 1-2. Fundaşul român a punctat în minutul 17, ajungând astfel la cota 3 în actuala stagiuneVEZI DETALII AICI