Pariuri sportive

BURSA STRANIERILOR: Răzvan Raţ nu a jucat în RUŞINEA suferită de PAOK în Cupă!

UPDATE 25 septembrie 21:35 / PAOK a fost surpriza neplăcută din Cupa Greciei. Echipa lui Răzvan Raţ a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Kalamaria, o echipă din liga secundă. Fundaşul român nu a...
25.09.2014 | 21:35
BURSA STRANIERILOR Razvan Rat nu a jucat in RUSINEA suferita de PAOK in Cupa
ADVERTISEMENT

UPDATE 25 septembrie 21:35 / PAOK a fost surpriza neplăcută din Cupa Greciei. Echipa lui Răzvan Raţ a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Kalamaria, o echipă din liga secundă. Fundaşul român nu a fost folosit niciun minut la PAOK, care a menajat în acest meci, mai mulţi titulari.

****************************

UPDATE 21:23 / Vlad Chiricheş este rezervă pentru Tottenham în meciul din Cupa Ligii contra lui Nottingham Forrest. Românul a fost integralist în meciul din weekend cu West Brom, pierdut acasă cu 0-1

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:46 / Absenţă de ultim moment la Stuttgart. Alex Maxim nu e în lotul şvabilor pentru meciul cu Dortmund din cauza unei accidentări de ultim moment. Stuttgart a anunţat pe o reţea de socializare absenţa lui Maxim. 

alex maxim

Victor Piţurcă a anunţat lista preliminară a stranierilor care vor fi convocaţi pentru dubla naţionalei cu Ungaria şi Finlanda de pe 11 şi 14 octombrie. Mulţi dintre stranieri “au treabă” în acest mijloc de săptămînă, majoritatea campionatelor mari avînd etape intermediare de campionat sau de cupă. 

ADVERTISEMENT

Costel PANTILIMON (Sunderland/Anglia): A avut o evoluţie modestă pentru Sunderland în meciul din Cupa Ligii cu Stoke, pierdut cu 2-1. La finalul meciului, Panti a fost contestat de suporteri.

Ciprian TĂTĂRUŞANU (Fiorentina/Italia): Este anunţat rezervă pentru meciul din această seară pe care Fiorentina îl joacă cu Sassuolo pe teren propriu în campionat.

ADVERTISEMENT

Vlad CHIRICHEŞ (Tottenham/Anglia): Presa din Anglia scrie că are puţine şanse să joace în meciul din Cupa Ligii de miercuri pe care Tottenham îl va juca contra lui Nottingham.

Dorin GOIAN (Asteras/Grecia): Goian e om de bază la Asteras şi sînt şanse mari ca el să fie titular în partida de Cupă cu Aiginakos, care va începe la 16:30.

ADVERTISEMENT

Florin GARDOŞ (Southampton/Anglia): A fost integralist în meciul cîştigat de Southampton în meciul din Cupa Ligii cu Arsenal.

Dragoş GRIGORE (Toulouse/Franţa): Integralist pentru Toulouse în victoria 3-0, de pe terenul lui Rennes

Cosmin MOŢI (Ludogorets/Bulgaria): Va fi, cel mai probabil, menajat în meciul din 16-imile Cupei Bulgariei cu Botev Vratsa, care va avea loc miercuri.

Răzvan RAŢ (PAOK/Grecia): PAOK are meci joi în Cupa Greciei pe terenul lui Kalamaria. Raţ este om de bază la PAOK, dar avînd în vedere că este un meci de Cupă, sînt şanse destul de mari ca Raţ să nu fie pe teren.

Ovidiu HOBAN (Hapoel Beer Sheva/Israel): A jucat în ultima etapă din Israel cînd Beer Sheva a învins cu 3-1 în deplasare.

Mihai PINTILII (Al Hilal/Arabia Saudită): Este anunţat titular pentru meciul de miercuri seară de pe terenul lui Al Fath.

Gabriel TORJE (Konyaspor/Turcia): A fost rezervă în meciul de Cupă cu Hacettepe, încheiat 0-0 după 120 de minute, însă a intrat pe parcurs şi a transformat primul penalty pentru echipa sa. Konyaspor s-a calificat mai departe după loviturile de departajare.

Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart/Germania): Are şanse mari să fie titular miercuri seara de la 21:00 în meciul din campionat cu Dortmund. Maxim a fost rezervă în ultimele 3 etape.

Bogdan STANCU (Genclerbirligi/Turcia): A marcat în ultima etapă din Turcia în victoria lui Gencler cu 2-0 pe terenul lui Eskisehirspor

Ciprian MARICA (Konyaspor/Turcia): Nu a fost în lot la meciul din Cupă cîştigat de penaltiuri de Konyaspor cu Hacettepe.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT